Sponsoren

Hoofdsponsor SV Bedum

klaverblad-original.png
Klaverblad Verzekeringen

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder Bij Klaverblad Verzekeringen varen we al sinds 1850 onze eigen koers. Wij bieden gewoon goede verzekeringen waar veel particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf iets aan hebben. Niet meer en niet minder

Naar website

Subsponsoren

Riant Makelaars Bedum

Dé makelaar op het gebied van persoonlijke kontakten op het noord Groninger land. Het kantoor neemt al uw zorgen uit handen op het gebied van verkoop-en aankoop onroerend goed. Tevens verzorgen wij taxaties t.b.v. financieringen, aan-en verkoopbeslissingen en bezwaar WOZ.

Naar website
Scholma Print & Media

Scholma Print & Media is partner in de verzorging van drukwerk en de hieraan verbonden dienstverlening. Dat is net als bij sport een gezond samenspel, vereist topfitte spelers en een slimme strategie. Met tevreden klanten en supporters langs de lijn.

Naar website
Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V.

Groenvoorziening van der Werf is uw partner als het gaat om aanleg, beheer en onderhoud van groenvoorzieningen. De opdrachtgevers zijn divers van non-profit organisaties, bedrijven, instellingen, particuliere markt tot overheidsorganisaties. Het motto van Groenvoorziening van der Werf is ‘uw groen is bij ons in goede handen!

Naar website
Anura Webdevelopment & Consultancy

Anura Web Development & Consultancy is een bedrijf dat zich voornamelijk begeeft binnen het ICT vakgebied. Echte kernpunten van ons bedrijf zijn, gebruiksvriendelijkheid, veel kennis van de techniek en een vormgeving die aansluit op de wensen van de klant.

Naar website
Problicity

Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ruime ervaring opgedaan in alle verschillende aspecten van marketing, voor ondernemers zoals u. Van de traditionele marketingkanalen zoals huis-aan-huis folders en ander drukwerk tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, wij verzorgen het graag voor u.

Naar website
Mind & Motion

Het Lifestylecenter in Bedum dat zich richt op alle gebieden van preventieve gezondheid. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Naar website

Ook sponsor worden? Neem contact op met onze commerciële commissie!

Sponsoren