Corona seizoen 2021-2022

Start seizoen 2021-2022, update Corona-maatregelen,

De meeste teams zijn inmiddels weer begonnen met trainen en de eerste oefenwedstrijden zijn alweer gespeeld. We kunnen met elkaar (eindelijk) weer volop genieten van de mooie voetbalsport en laten we hopen dat dit ook zo blijft!

Voor de voetbalsport (sporters en accommodatie) gelden nog steeds een aantal Corona-maatregelen. Mogelijk volgen er na de persconferentie op 20 september aanpassingen, maar tot die tijd dienen er met een aantal zaken rekening te worden gehouden. Hierbij een korte update.

Bij thuiswedstrijden:

· Wij heten iedereen welkom op ons sportpark. Registratie van je aanwezigheid en reiniging van de handen kan bij de ingang.

· Voor het aantal toeschouwers gelden eigenlijk geen restricties, behalve dat de anderhalve meter haalbaar moet blijven.

· Op de gehele accommodatie geldt de 1,5 meterregel.

· In de kantine en op het terras kan alleen gebruik worden gemaakt van zitplaatsen. Reserveren is niet nodig.

· De kleedkamer en douches zijn open, maar voor de kleedkamers gelden nog wel steeds de Coronaregels van de Rijksoverheid.

· Voorafgaande aan de wedstrijd dient de leider zich te melden in de bestuurskamer bij de gastvrouw/gastheer.

Bij uitwedstrijden:

· Spreek een centraal punt af van waar je gaat vertrekken.

· Wanneer je met personen uit meerdere huishoudens in één auto plaatsneemt is het advies om een mondkapje te dragen voor personen van 13 jaar en ouder.

· Volg de richtlijnen van de te bezoeken club op. Informatie daarover is meestal te vinden op de website van de betreffende club.

Wij vragen ieders begrip en aandacht hiervoor, houd rekening met elkaar en laten we er samen voor zorgen dat de voetbalsport “open” blijft!

Bestuur en Coronacommissie SV Bedum