Vrijwilligers gezocht!

Wij, de kantinecommissie van SV Bedum, zijn op zoek naar nog meer vrijwilligers voor de club!!

Iedereen weet wel dat een vereniging draait op vrijwilligers. Ook wij!! Zonder vrijwilligers kunnen wij niets! Gelukkig hebben wij al vele vrijwilligers die zich inzetten voor verschillende soorten hand en span diensten. Hier zijn wij dan ook zeer blij mee.

Toch ………………… kunnen er nog meer bij!!!!

Wij zijn op zoek naar:

Kantine vrijwilligers voor de zaterdagochtend:

• ·         Je staat of alleen of met z’n tweetjes (kun je aangeven)
  • ·         Je staat van 08.30 – 12.30 uur, daarna komt de middaggroep
  • ·         Je draait bardienst, schenkt koffie/thee, verkoopt frisdrank/limonade, chips, snoep, lollies etc..
  • ·         Tevens wordt dit afgerekend op ons nieuwe kassasysteem
  • ·         Tijdens de ochtend ontmoet je vele ouders wat zorgt voor gezelligheid
  • ·         Ook kun je tussendoor nog wel eens een wedstrijdje van de jeugd bewonderen

Kantine vrijwilligers voor de zaterdagmiddag:

• ·         Je staat altijd met z’n tweetjes
  • ·         Je staat van 12.30 – 15.30 uur
  • ·         Je draait bardienst, schenkt koffie/thee, verkoopt frisdrank/limonade, chips, snoep, lollies, tosties, broodjes kaas/ham, gevulde koeken etc.
  • ·         Tevens tap je biertjes
  • ·         Wanneer SV Bedum 1 thuis speelt, zijn er nog wat andere “klusjes” te doen
  • ·         Je werkt met het nieuwe kassasysteem
  • ·         Meestal is er wel ruimte om wat van de wedstrijden te zien
  • ·         Dus veel gezelligheid op de zaterdagmiddag

Kantine vrijwilligers voor de zaterdagmiddag:

• ·         Je staat altijd met z’n tweetjes
  • ·         Om 15:30 komt er een derde persoon bij
  • ·         Je staat van 15.30 – 19.00 uur
  • ·         Tevens tap je biertjes
  • ·         Je werkt met het nieuwe kassasysteem
  • ·         Meestal is er wel ruimte om wat van de wedstrijden te zien
  • ·         Dus veel gezelligheid op de zaterdagmiddag

Lijkt het je leuk om je als vrijwilligster/vrijwilliger in te zetten voor  jou club SV Bedum?????

Schroom dan niet en laat het ons weten!

Je kunt ook altijd eerst eventjes een kijkje nemen om de sfeer te proeven!! Op de donderdag avond tussen 19:00 en 20:00 is er de mogelijkheid om even te kijken hoe alles werkt in de kantine.

Aanmelden kan via kantine@svbedum.nl

Geplaatst op: 31-12-18 07:27