Voorbeschouwing Noordscheschut - SV Bedum

Het is een tijdje stil geweest rondom het eerste elftal. Dit weekend mogen de mannen van Remy weer in actie komen. We blikken vooruit naar de wedstrijd tussen Noordscheschut en SV Bedum!

VV Noordscheschut is in 1945 opgericht. De ploeg speelt in een tenue met blauwe kousen, een blauwe broek en een blauw shirt met een witte baan. De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld op Sportpark de Meulewieke in Noordscheschut. Voor de uitsupporters staat er een rit van ongeveer een uur op het programma. Noordscheschut behaalde in het seizoen 2007-2008 haar beste eindklassering. Toen werd de ploeg tweede in de eerste klasse.

De wedstrijd van zaterdag is een traditioneel lastige uitwedstrijd. Bedum heeft het statistisch gezien altijd lastig tegen Noordscheschut. Voor de ploeg uit Drenthe is het een goed seizoen. Zij doen het met een zevende plek op de ranglijst boven verwachting goed en zijn zo goed als veilig. Eerder dit seizoen wist Noordscheschut in Bedum te winnen. Nick Koster deed Bedum in de blessuretijd pijn en maakte de enige treffer van de wedstrijd, 0-1.

Zaterdagmiddag wordt er om 14:30 uur afgetrapt op Sportpark de Meulewieke. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Werkhoven. Wij hopen dat er weer veel Bedummers aanwezig zullen zijn om de mannen van Remy te steunen in deze belangrijke fase!

Nu we het einde van het seizoen naderen is het interessant om te kijken naar de strijd onderin. Op dit moment is de stand onderin als volgt:

Hieronder een overzicht van het resterende programma voor alle ploegen die nog onderin meespelen:

Het is duidelijk een spannende periode met nog een aantal zeer interessante wedstrijden op het programma. Steun daarom het eerste elftal tijdens deze cruciale weken!

Geplaatst op: 09-05-19 09:51