VoetbalTV gaat zaterdag 19 januari van start

In december zijn de camera’s van VoetbalTV bij veld 1 geïnstalleerd. VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van de wedstrijden op veld 1, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.

In een eerder nieuwsbericht hebben we al melding gemaakt van VoetbalTV bij SV Bedum. Zie: www.svbedum.nl/nieuws/sv-bedum-van-start-met-voetbaltv

Zaterdag 12 januari is als test de wedstrijd van SV Bedum 1 tegen ACV opgenomen. Er was nog een kleine technische aanpassing nodig maar de beelden zijn zeer scherp en duidelijk. Vanaf zaterdag 19 januari zullen alle officiële KNVB-wedstrijden, die op heel veld gespeeld worden (VoetbalTV werkt helaas niet bij wedstrijden op half of kwart veld), live te volgen zijn via de VoetbalTV app.

De VoetbalTV app

De app is te downloaden in de appstores van Android en iOS. Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl

Met de app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. KNVB-leden kunnen een eigen profiel aanmaken, hun wedstrijd later terug kijken en highlights van hun wedstrijd delen via hun eigen profiel.

Mogelijkheden van de app:

• HOME - Neem een kijkje op de amateurvelden en achter de schermen. Bekijk de mooiste highlights en de spannendste wedstrijden van het afgelopen weekend. En kijk naar interviews met spelers, een analyse van de coach en de leukste clubchallenges. En dat allemaal op video!
  • WEDSTRIJDEN - Kun je niet aanwezig zijn bij de wedstrijd? Met de VoetbalTV App schakel je live tussen alle amateurwedstrijden waar je maar wilt. Heb je de wedstrijd gemist? Kijk dan de gespeelde wedstrijd terug, wanneer je maar wilt. Login met je Voetbal.nl account en je hoeft nooit meer een wedstrijd te missen!

Onder het menu WEDSTRIJDEN kan je kiezen tussen GESPEELD (wedstrijden die al vast gelegd zijn en die terug gekeken kunnen worden), LIVE (wedstrijden die op dat moment uitgezonden worden) en PROGRAMMA (wedstrijden die uitgezonden zullen gaan worden)

• PROFIEL - Alle highlights van jouw voetbalcarrière op een plek. Geef aan voor welk clubteam je speelt en met welke naam je bekend staat. En verzamel alle wedstrijden waarin je hebt gespeeld op jouw persoonlijke profiel van VoetbalTV.
  • HIGHLIGHTS - Jouw mooiste doelpunten, acties en panna’s nu allemaal op beeld. Bekijk je gespeelde wedstrijd terug en creëer jouw eigen highlights. Vanaf nu blijft het niet bij woorden, maar laat je het gewoon zien. Zo wordt jouw VoetbalTV account gevuld met alle hoogtepunten uit je voetbalcarrière.

Informatie voor bezoekende verenigingen

We vinden het wel zo netjes om onze tegenstanders die op veld 1 spelen te informeren over VoetbalTV. We hebben daarom een informatiebrief opgesteld die we zullen uitreiken aan bezoekende teams die op veld 1 moeten spelen.

Deze brief is hier te lezen.

Aanvullende informatie

Verder zullen er borden langs het hoofdveld geplaatst worden dat er opnames worden gemaakt.

Lees meer over VoetbalTV, de app en analyse op: www.voetbaltv.nl

Download nu de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS.

iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/voetbaltv/id1423136238?ls=1&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.voetbaltv.app&hl=nl

Voor alle vragen over het gebruik van VoetbalTV bij SV Bedum kan contact opgenomen worden met André van Haag of Vincent Geerling.

Geplaatst op: 18-01-2019 11:21