Update ontwikkelingen website

Update ontwikkelingen website

Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt om de website weer helemaal up-to-date te krijgen voor het nieuwe seizoen. Alle jeugdelftallen zullen de komende weken op een teamfoto worden gezet en deze zullen geplaatst worden op de website. Het is niet mogelijk om de fotograaf rond te rijden, waardoor teams pas op de foto worden gezet als zij thuis spelen. Dit is ook de reden waarom sommige teams al wel een nieuwe teamfoto hebben en sommige teams nog niet. 

Naast de nieuwe teamfoto's zal er meer ruimte komen op de website voor de jeugdafdeling. In samenwerking met onze sponsor (en webbouwer) Anura zullen we dit de komende tijd gaan uitrollen. We hebben natuurlijk met vrijwilligers te maken, dus we doen nog even een beroep op jullie geduld! Er zal de komende tijd meer informatie te vinden zijn over bijvoorbeeld het jeugdbeleid, de sponsoren van de jeugdopleiding en de jeugdtrainers. 

Tenslotte een korte toelichting op de indelingen op de website. De indelingen zijn geplaatst voorafgaand aan het nieuwe seizoen. De indelingen zijn gebaseerd op de informatie die rechtstreeks is doorgestuurd vanuit de jeugdcommissie. Tussentijdse wijzigingen in teamindelingen zijn niet altijd te monitoren. Mochten er fouten in de teampagina's zitten dan verzoeken wij om de desbetreffende jeugdleider op de hoogte te stellen. De jeugdleider kan dan mailen naar webmaster@svbedum.nl

Webteam SV Bedum

Geplaatst op: 09-09-2019 20:08
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten