Uitnodiging Vrijwilligersavond 2019

Beste vrijwilligers,

Het voetbalseizoen loopt alweer tegen het einde. Weer een seizoen waarbij het vanzelfsprekend lijkt dat er op zaterdag (maar ook op veel andere dagen) op diverse velden gevoetbald wordt. Rondom het hele "voetbalgebeuren" zijn er echter op vele fronten vrijwilligers actief om dit mogelijk te maken.. Bijna "normaal" zou je denken, maar niets is minder waar; zonder al die vrijwilligers zou het onmogelijk zijn!!

Wij zijn als vereniging en als bestuur daarom ontzettend trots op onze vrijwilligers. Want zonder vrijwilligers is er geen vereniging. Om de vrijwilligers te bedanken nodigen wij jullie daarom als bestuur van harte uit om, onder het genot van een hapje en een drankje even gezellig bij te kletsen met alle andere vrijwilligers.

Alle vrijwilligers zijn van harte welkom op zaterdag 6 juli a.s. om ca 20:00 uur in onze sportkantine.

Graag tot zaterdag 6 juli!

Bestuur SV Bedum

Geplaatst op: 17-06-19 20:32