Terugblik weekend SV Bedum

Terugblik weekend SV Bedum

Afgelopen weekend kwam het eerste elftal niet in actie. Er waren echter nog genoeg interessante wedstrijden te zien in Bedum. We blikken kort terug op het weekend in Bedum!

SV Bedum JO19-1 
JO19-1 verloor dit weekend met 3-0 van GVAV Rapiditas JO19-1. De ploeg uit Groningen staat bovenaan in de Hoofdklasse N en lijkt zich tot kampioen te gaan kronen. Dinsdagavond speelt JO19-1 om 19:30 uur een competitiewedstrijd tegen SJO Broekster Walden JO19-1. Een leuke doordeweekse wedstrijd tussen de nummers 5 en 6 op de ranglijst.

SV Bedum VR1
De dames van SV Bedum VR1 wisten dit weekend met 2-0 te winnen van The Knickerbockers VR3. Door deze overwinning blijven de dames in de running voor een periodetitel. Met een periode wordt er nacompetitie gespeeld voor promotie naar de 2de klasse. Komend weekend speelt VR1 de lastige uitwedstrijd tegen Lycurgus VR2. SV Bedum VR3
SV Bedum VR3 gaat een spannende slotfase van de competitie tegemoet. De dames wonnen het afgelopen weekend in Bedum met 6-0 van Rood Zwart Baflo VR1. Door een sterke tweede seizoenshelft doet VR3 nog helemaal mee om het kampioenschap. De dames (die het niet geheel in eigen hand hebben) hebben nog drie finales op het programma staan, waaronder een wedstrijd tegen koploper Groen Geel VR5. 

SV Bedum 8
De middag in Bedum werd afgesloten door SV Bedum 8. De mannen van Bedum 8 spelen een degelijk seizoen. Zaterdagmiddag wonnen zij met 2-0 van Be Quick 1887 5.

Geplaatst op: 05-05-2019 14:45
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten