SV Bedum verlengt contract Remy van der Wal

Tijdens de nieuwjaarsborrel van SV Bedum op 5 januari jl. maakte voorzitter Jan Jur Timmer bekend dat het contract met Remy van der Wal met ingang van 1 juli 2019 wederom is verlengd.

Remy is hoofdtrainer en bezig aan zijn tweede seizoen bij SV Bedum. Vorig seizoen is Remy met zijn team kampioen geworden in de tweede klasse waardoor SV Bedum 1 nu in de eerste klasse uitkomt. Remy gaat dit jaar de opleiding TC 1 volgen. Binnen SV Bedum wordt Remy zeer gewaardeerd. Remy staat voor passie en inzet en heeft veel kennis van voetbal. Naast hoofdtrainer van SV Bedum 1 is hij ook zeer actief bij de jeugd. SV Bedum is dan ook blij dat zij Remy opnieuw heeft kunnen binden. Remy is inwoner van Bedum en oud speler van onze vereniging en weet heel goed wat er bij onze leden leeft.

Geplaatst op: 06-01-19 20:06