SV Bedum Skills

SV Bedum Skills

Aanstaande vrijdag 9 november gaan we weer van start met SV Bedum SKILLS.

Elke vrijdagmiddag tot de kerstvakantie is er weer de mogelijkheid om mee te doen aan SV Bedum SKILLS. Naast een klein gedeelte voetbaltraining zullen er vooral partijtjes worden gespeeld op het kunstgrasveld.

SKILLS begint om 16.45 en is rond 18.00 uur afgelopen. De leiding bij SKILLS is in handen van Duurt Stoppels, trainer van JO13-1.

Lees hieronder alles wat je moet weten over SV Bedum SKILLS:

 Voor wie is SV Bedum SKILLS bedoeld?
Alle pupillen van SV Bedum uit de MO13, JO13, JO11, Jo10, JO9 en JO8 kunnen meedoen.

Hoe laat begint het?
SV Bedum SKILLS is op vrijdagmiddag. Aanvang is 16.45 uur en het duurt tot ongeveer 18.00 uur. Het kunstgrasveld is vanaf ongeveer 16.15 uur toegankelijk voor de deelnemers aan SKILLS.

 Als ik aan SKILLS meedoe, kan ik dan een keer minder naar de training van mijn team?
Nee. SV Bedum SKILLS is een extra mogelijkheid om te trainen en om dus een betere voetballer te worden. Het staat verder los van de training van je eigen team. Met je team kun je twee keer in de week trainen. SKILLS is dus de derde trainingsmogelijkheid.

Moet ik me van tevoren inschrijven als ik mee wil doen?
Nee. Zorg gewoon dat je op tijd aanwezig bent, meld je bij de trainer die de inschrijvingen bijhoudt en dan kun je meedoen.

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee. Alle pupillen van SV Bedum kunnen gratis deelnemen aan SKILLS.

Als ik één keer heb meegedaan, moet ik dan elke week komen?
Nee. Je mag zelf weten wanneer en hoe vaak je komt. Kun je niet altijd maar heb je toch zin om een keer mee te doen? Geen probleem. Wil je elke week komen? Helemaal goed! Je mag dus zelf weten hoe vaak je komt.

Train ik bij SV Bedum SKILLS met mijn eigen team?
Nee. De techniektraining wordt door alle deelnemers samen getraind. Bij de partijtjes zullen er wel groepen op leeftijd en/of kwaliteit ingedeeld worden.

Geplaatst op: 05-11-2018 08:33
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten