SV Bedum boekt eerste thuiszege!

SV Bedum boekt eerste thuiszege!

Afgelopen zaterdag heeft SV Bedum de eerste thuisoverwinning geboekt! Op het eigen veld wisten de mannen van Remy met 2-1 te winnen van VV Groningen. 

Het was prachtig voetbalweer zaterdag en er was veel publiek aanwezig rondom het veld. VV Groningen opende de wedstrijd zeer sterk en zij kwamen in de 19de minuut terecht op een 0-1 voorsprong. Een uitgespeelde aanval werd door Davy Wilkens tegen de touwen gewerkt. Wat volgde was een vloedgolf van VV Groningen aanvallen, de gasten lieten een aantal grote mogelijkheden liggen en vergaten de voorsprong te vergroten. Zij werden niet geholpen door een sterk keepende Jos Broekmans. 

In de 28ste minuut viel er plots een gelijkmaker. Een scrimmage voor het Groninger doel werd uiteindelijk door Wilco Stolwijk afgerond, 1-1! Bedum werd sterker, maar 1-1 was de ruststand. 

Na de rust kwamen de mannen van Remy goed de kleedkamer uit. Een sterke start werd uiteindelijk beloond door een doelpunt van Nick Boelhouwer. Hij kreeg de bal in de hoek van het strafschopgebied en krulde het leer prachtig in de verre hoek. Zo verscheen Nick net als bij de uitwedstrijd tegen Zeerobben weer op het scorebord.

VV Groningen deed er daarna alles aan om nog een punt mee te nemen, maar erg grote kansen kregen zij niet meer. Bedum hield het achterin netjes dicht en alles wat er door kwam was een prooi voor Jos Broekmans. De vlam leek een paar minuten voor tijd nog even in de pan te slaan, maar de scheidsrechter had de situatie (net als de rest van de wedstrijd) goed onder controle.

Na het laatste fluitsignaal was de opluchting groot. Een spannende wedstrijd en uiteindelijk de eerste thuisoverwinning. Gefeliciteerd heren!

Zaterdag 20 oktober aanstaande spelen de mannen van SV Bedum de uitwedstrijd bij de Broekster Boys. Later deze week zal de voorbeschouwing op deze wedstrijd online komen! 

Webteam

Geplaatst op: 15-10-2018 06:35
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten