Strijdend Bedum pakt punt bij ON

Afgelopen zaterdag speelde Bedum de lastige uitwedstrijd bij Oranje Nassau in Groningen. Voorafgaand werd er op indrukwekkende wijze stilgestaan bij het overleden van Menzo van der Wal. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor de mannen van Remy. Bedum was duidelijk niet van plan om zonder punten weer naar huis te gaan, want er werd direct gestreden. Vlak voor rust werd Bedum beloond en maakte Soeratmin Venema de 0-1. Na de rust was het wederom Mark Kruizinga die het net wist te vinden. De jongeling scoorde uit een scrimmage voor het Groninger doel de 0-2. Wat volgde was een offensief van ON. Uitendelijk werd het na een uur spelen 1-2 door topscorer Ruendel Martina. Een kwartier voor tijd scoorde Jermo Verbeek de 2-2 en leek het lastig te worden voor Bedum. Jos Broekmans hield Bedum het laatste kwartier echter overeind met knap keeperswerk. Bedum hield uiteindelijk een punt over aan de uitwedstrijd bij de nummer 2 van de competitie. Lang leek er meer in te zitten, maar achteraf zal dit een bonuspunt zijn in de strijd tegen degradatie.

Andere uitslagen 1E:

Noordscheschut 3-2 HZVV