Ontwikkelingen MFA

Vanaf februari dit jaar is SV Bedum nadrukkelijker betrokken bij de ontwikkeling van de MFA. Samen met wethouder Blok en Rutgers, Stichting Ontwikkeling MFA en betrokken ambtenaren wordt er onder begeleiding van een extern bureau momenteel hard gewerkt aan het actualiseren van het haalbaarheidsonderzoek. Aan de basis daarvan liggen een aantal duidelijke uitgangspunten. Meer daarover is te lezen in de (bijgevoegde) raadsmemo die door de gezamenlijke partijen is opgesteld. Samen met de stichting zijn wij als SV Bedum enthousiast over de voortgang die nu wordt geboekt en dat enthousiasme komt ook duidelijk naar voren in het (bijgevoegd) persbericht dat vanuit de stichting en SV Bedum is opgesteld. Wordt vervolgd!!

Namens het bestuur, Jan-Jurjen Timmer (voorzitter)

/webroot/uploads/files/MFA%20-%20raadsmemo.pdf

/webroot/uploads/files/Persbericht%20MFA%20Bedum%20stap%20dichterbij.pdf