Rabobank Clubkas Campagne 2019

Tussen 12 en 28 februari ontvangen alle leden van Rabobank Noord-Groningen een unieke stemcode per post en kunnen zij hun stemmen verdelen voor de Clubkas Campagne 2019. Het is tijdens de nieuwe editie van de actie mogelijk om op SV Bedum te stemmen en ons daarmee te sponsoren. Een aantal jaren geleden heeft de Rabobank besloten om geen directe sponsoring aan verenigingen meer te doen. Deze actie is een vervanging voor de traditionele sponsoring. Het kan ons als vereniging dus een enorme boost geven als onze leden ons meehelpen!

Wat is de Clubkas Campagne?
De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks een maatschappelijk doel van jouw vereniging of stichting te realiseren! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de ± 8.000 leden van onze bank Noord-Groningen bepalen welke verenigingen of stichtingen vanuit de Clubkas Campagne worden ondersteund én voor welk bedrag. Daarmee geven wij invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Klanten van Rabobank Noord-Groningen kunnen hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Het is dus in het belang van jouw vereniging of stichting om zoveel mogelijk stemmen te werven!

Hoe werkt het?
Informatie over hoe alles werkt is te vinden op: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-groningen/sponsoring/

Geplaatst op: 10-02-19 20:45