Piet Lanting overleden

Ons bereikte het droeve bericht dat op zaterdag 4 mei op 83-jarige leeftijd is overleden ons ere-lid Piet Lanting

Piet was lid van onze fusievereniging CVVB vanaf het allereerste begin. Maar ook na de fusie bleef Piet trouw lid van de club.

Piet heeft heel veel voor de vereniging gedaan. Hij is begonnen als voetballer, heeft in het bestuur gezeten, was trainer, teamleider 1e elftal en barman. Dit laatste heeft Piet tot op hoge leeftijd gedaan, inclusief de inkoop voor de kantine. Op zaterdagmiddag en maandagavond was Piet er altijd! Voor zijn verdiensten voor onze club is Piet jaren geleden al benoemd tot ere-lid. Meer dan terecht voor deze echte verenigingsman.

De laatste jaren ging het met Piet zijn gezondheid achteruit, waardoor hij niet zo veel meer op ons sportcomplex te zien was. Ook zijn geestelijke gezondheid ging achteruit maar op de ALV van november 2018 kon Piet nog geëerd worden vanwege zijn 70-jarig lidmaatschap van de vereniging. Hij genoot zichtbaar van de aandacht, in aanwezigheid van zijn zoon en schoondochter.

Wij wensen de kinderen en kleinkinderen van Piet heel veel sterkte toe met dit gemis.

Geplaatst op: 05-05-19 18:27