Kerstaankopen? Denk aan SV Bedum

Kerstaankopen? Denk aan SV Bedum

Met de kerstdagen voor de deur zullen er ongetwijfeld weer de nodige kerstaankopen gedaan worden. Wij raden iedereen natuurlijk aan om dit te doen bij de lokale ondernemer. Wij weten ook dat aankopen via het internet steeds populairder worden. Als jij je kerstaankopen via internet doet, denk dan aan SV Bedum! Sinds kort beschikken wij als vereniging over een Sponsorkliks-pagina. Als jij jouw internetaankopen via deze pagina doet dan profiteert de vereniging hier automatisch van mee en je betaald niets extra! 

Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Zalando, Staatsloterij, Trivago, Booking.com, Mediamarkt en Jysk zijn slechts een kleine greep uit alle winkels die aangesloten zijn bij onze pagina! Denk dus aan SV Bedum voordat jij je internetaankopen doet en help de club zonder dat je extra betaald! 

Hoe werkt SponsorKliks? 
Eigenlijk werkt SponsorKliks heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van SV Bedum gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com SponsorKliks een commissie uit en profiteert SV Bedum hier direct van! Alleen op boeken wordt geen commissie gegeven, omdat in Nederland per wet een vaste boekenprijs geldt.

Hieronder staat stapsgewijs uitgelegd hoe je de club helpt:

Stap 1: Ga naar de website www.sponsorkliks.com of download de app

Stap 2: Typ in de zoekbalk (onder de zin: Wie wilt u sponsoren?) SV Bedum in

Stap 3: Typ uw emailadres in en druk op verzenden

Stap 4: Ga naar uw mail en open de mail van SponsorKliks. In de mail staat een activatielink, klik deze link aan

Stap 5: U komt weer op de website van SponsorKliks terecht. Hier kunt u onder het kopje winkels een keuze maken uit  ruim 600 winkels.

Stap 6: Klik de website aan waar u een bestelling wilt doen. U wordt doorgeleid naar de webshop

LET OP: SV Bedum kan niet zien wat je aankopen zijn.

Geplaatst op: 13-12-2018 09:09
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten