Informatieavond MFA Bedum

Al enkele jaren is een groep betrokken Bedumers bezig met de plannen voor de realisering van een multifunctionele accommodatie (MFA) in Bedum. De MFA moet het nieuwe onderkomen worden voor SV Bedum.

Gemeente Het Hogeland heeft de plannen omarmd en gaat samenwerken met Stichting Ontwikkeling MFA Bedum om een MFA in Bedum te realiseren.

De MFA moet een plek worden waar alle Bedumers gebruik kunnen maken van een dorpshuis, waar onderdak wordt geboden voor sport en waar maatschappelijk georiënteerde bedrijven hun diensten kunnen aanbieden. Tijdens de informatie- en inspraakavond willen we de plannen voor de MFA presenteren aan de inwoners en verenigingen van Bedum en vragen we hen mee te denken welke functies ondergebracht zouden moeten worden in de MFA.

De MFA moet een meerwaarde worden voor de leefbaarheid in ons mooie dorp. We vragen de inwoners van Bedum om mee te denken op welke wijze de MFA een plek gaat worden voor alle Bedumers.

Een MFA in Bedum kunnen we alleen realiseren als het met alle Bedumers, voor alle Bedumers en door alle Bedumers gaat gebeuren.

Kom daarom op maandag 25 maart 2019 naar de informatie- en inspraakbijeenkomst en denk mee én doe mee!

Voor meer informatie zie www.mfabedum.nl of mail naar info@mfabedum.nl

De officiele uitnodiging is hier te vinden: /webroot/uploads/files/Uitnodiging%20informatiebijeenkomst%20MFA%20Bedum%2025-3-2019%281%29.pdf

Geplaatst op: 14-03-19 08:21