Enquête SV Bedum

Twee studenten van de opleiding Sportkunde voeren een onderzoek uit binnen onze vereniging. De resultaten uit dit onderzoek kunnen enorm nuttig zijn voor onze vereniging. Het kan inzichten bieden in eventuele verbeterpunten binnen onze vereniging. Om tot een zo goed mogelijk advies te komen roepen wij zoveel mogelijk leden op om de enquete in te vullen. Je helpt hierbij de vereniging!

Als studenten van de opleiding Sportkunde zijn wij (Bodeane Bronsema en Nienke Bullinga) bezig met een onderzoek, waarin wij werken aan een organisatieadvies.

De komende paar weken zullen wij vaak aanwezig zijn bij de vereniging, bij zowel trainingen, kantinediensten, wedstrijden, vergaderingen etcetera.

Om een beeld te scheppen over de vereniging willen we graag betrokken van de club een enquete in laten vullen. Dit gaat via een internetsite, met de link:

We gaan voor een bruikbaar resultaat en hopen je op de vereniging te zien!

Bij eventuele vragen zijn we bereikbaar via:
Mail: nienkebullinga@gmail.com

Geplaatst op: 13-12-2018 09:00