Derby van Het Hogeland live te volgen

Sinds enige weken maakt SV Bedum gebruik van de diensten van VoetbalTV. Twee slimme camera’s registreren de wedstrijden op veld 1 (alleen 11 tegen 11 wedstrijden!). De wedstrijden zijn live te volgen via de app van VoetbalTV op smartphone of tablet. Ook kunnen de wedstrijden op een later tijdstip terug worden bekeken.

De derby van Het Hogeland (El Classico del País Alto) tussen SV Bedum en vv Winsum van aanstaande zaterdag (aanvang 15.00 uur) is dus ook live te volgen via de VoetbalTV app. Natuurlijk hopen we op veel toeschouwers bij de wedstrijd maar wie niet live getuige kan zijn van deze titanenstrijd kan de wedstrijd dus toch live volgen.

De app is te downloaden in de appstores van Android en iOS. Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app moet je inloggen met je voetbal.nl account. Ook als supporter is het mogelijk een voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl.

Aanstaande zaterdag zullen ook de andere wedstrijden op veld 1 live te volgen zijn via de VoetbalTV app:

Om 10.30 uur SV Bedum JO13-1 tegen DZC ‘68 JO13-1 en om 12.30 uur SV Bedum 2 tegen Be Quick 2

Geplaatst op: 07-02-2019 15:25