Cursus spelbegeleider

De scheidsrechterscommissie van de SV Bedum heeft het plan om in maart en april  een cursus Spelbegeleider/Pupillenscheidsrechter te laten verzorgen door de KNVB. Alle jeugdleden van MO17/JO17, MO15/JO15, MO13/JO13 en de ouders van de pupillen van SV Bedum zijn per mail uitgenodigd om aan deze cursus deel te nemen.

Er zijn in totaal 2 theoretische  bijeenkomsten van elk 2,5 uur. Het praktijkgedeelte, tussen de beide bijeenkomsten, bestaat uit twee stagewedstrijden bij onze vereniging. Tijdens de opleiding krijg je om de 4 dagen via de app een aantal quizvragen voorgelegd. Deze kan je beantwoorden wanneer het jou uitkomt; dit kost je maar een paar minuten.

Wij willen daarom graag weten of er belangstelling is bij de MO17/JO17, MO15/JO15, MO13/JO13 en de ouders van onze pupillen om aan zo’n cursus deel te nemen.

Als je de cursus hebt gevolgd, mag en kun je de wedstrijden van JO11 tot en met JO8 begeleiden en/of fluiten. De bedoeling is dat cursisten die de cursus hebben gevolgd met enige regelmaat wedstrijden in de genoemde categorieën gaan begeleiden/fluiten.

Het ligt in de bedoeling om de cursusavonden op de vrijdagavond te laten verzorgen door de KNVB en de data zullen zijn vrijdag 8 maart en vrijdag 5 april. De cursus zal gegeven worden op ons sportcomplex in het Argo-gebouw van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Aangezien de KNVB deze cursus als totaalpakket aanbiedt, willen wij graag, i.v.m. de kosten, met het  maximale aantal leden (18)  aan deze cursus deelnemen. Als je belangstelling hebt, kun je dit doorgeven aan de leden van de jeugdcommissie of rechtstreeks aan Wim Heemstra van de scheidsrechterscommissie via een mailtje naar onderstaand emailadres.

Ik hoop op positieve reacties van jullie, zodat we deze cursus kunnen laten doorgaan.

Alvast bedankt.

Groeten,