In de aanloop naar het lustrumfeest van onze vereniging willen wij stil staan bij een vijftal bijzondere momenten in de afgelopen vijf jaar SV Bedum. Deze serie willen wij beginnen met een jaarlijks terugkerend feest dat onze vereniging elk jaar weer op z’n kop zet.

In 2016 werd de eerste editie van het Oktoberfest georganiseerd. De meeste mensen wisten niet precies wat ze moesten verwachten. “Zal ik wel verkleed gaan? Dan ben ik vast de enige met zo’n pak aan”. Eenmaal in de kantine begon het rustig, maar binnen no-time stond iedereen op de tafels te dansen. De schrijver van dit stuk kan zich slechts 1 persoon herinneren die geen lederhosen had aangetrokken. De kantine werd omgebouwd tot een heuse ‘biergarten’ en er werd tot in de late uurtjes doorgefeest.

De tweede editie was een nog groter feest. De kantine was stampvol en naar verluidt probeerden er zelfs ‘niet-leden’ binnen te glippen. Vrijwel alle aanwezigen waren verkleed, jong, oud, dames, heren, vrijwilligers en begeleiders. Een feest dat alle leden jaarlijks bij elkaar brengt.

Ondanks dat het Oktoberfest pas sinds 2016 op de kalender staat, is het feest nu al niet meer weg te denken uit de SV Bedum kalender. Via deze weg willen wij de activiteitencommissie complimenten geven voor de jaarlijkse organisatie! Wij hopen dat de pullen en biertafels nog vaak tevoorschijn gehaald worden.

Webteam SV Bedum

Geplaatst op: 2018-08-13 20:51:11
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Derby vv Winsum 1 - SV Bedum 1

Vandaag gaan de mannen van SV Bedum 1 los in de competitie. Nu uitkomend in de 1e klasse staat er gelijk een topwedstrijd op het programma, een wedstrijd waarin het er gelijk om gaat. Wie terugdenkt aan vv Winsum 1 – SV Bedum 1 hoeft niet ver terug te gaan in de tijd. Vorig jaar stonden de ploegen ook tegenover elkaar in het bekertoernooi. Een wedstrijd die eigenlijk in Winsum plaats had moeten vinden. Door een enorme regenbui werden de velden in Winsum toen onbespeelbaar verklaard. Hierdoor werd de wedstrijd verplaatst naar het veld in Bedum. Beide trainers zagen deze wedstrijd als een oefenduel naar de competitie. Eenmaal op het veld mondde de derby al snel uit in een prestigestrijd. Uiteindelijk trok Bedum aan het langste eind met een 3-4 overwinning. Wie morgen naar Winsum gaat om de Bedumers aan te moedigen, kan zich opmaken voor een gezellige dag. Morgen is namelijk de opening van het seizoen bij vv Winsum. Om 14:00 uur begint het met de aftrap van de Let’s Rock Campagne. Vervolgens om 14:30 de wedstrijd vv Winsum 1 – SV Bedum 1. Hierna is er om 18:00 uur een DJ om een gezellige avond te verzorgen. Ook is er de hele dag een springkussen voor de kinderen. Alle ingrediënten voor een mooie voetbaldag. Hopelijk nemen we aan het eind van de dag de punten mee in de tas naar Bedum.

Oproep: maak een teamfoto

Beste leden, via deze weg willen wij graag een beroep doen op de leden die dit weekend in actie komen. Wij willen teams vragen om een teamfoto te maken dit weekend. De nieuwe website is bijna klaar en om de site zo volledig mogelijk te kunnen presenteren zouden wij graag zoveel mogelijk teamfoto’s bij de teams willen plaatsen. Een teamfoto is niet alleen netjes op de website, maar het is ook een leuke herinnering voor later. Indien er spelers zijn die niet op de website weergegeven willen worden, vragen wij hen om niet op de foto plaats te nemen. De teamfoto’s mogen verzonden worden naar webmaster@svbedum.nl of via Facebook-chat naar SV Bedum gestuurd worden. Wij hopen dit weekend veel foto’s binnen te krijgen en kijken uit naar de resultaten! Webteam SV Bedum

SV Bedum zoekt met spoed kantinevrijwilligers

Beste leden, De kantinecommissie zoekt met spoed mensen die het team van de kantine willen versterken. Zonder deze vrijwilligers kunnen we kantine niet open houden, om de bezoekers te ontvangen en te voorzien van hun natje en droogje. Aanmelden kan via kantine@svbedum.nl. Voor a.s. zaterdag zijn we dringed opzoek naar mensen die kunnen helpen in de kantine: 11:30 tot 15:30 12:00 tot 16:00 15:30 tot 19;00 16:00 tot 19:00 Mochten er geen vrijwilligers opstaan, dan zijn we genoodzaakt de kantine te sluiten! Namens de kantine commissie.

Update: Sponsoractie Jumbo Bedum

De sponsoractie van Jumbo Bedum is alweer een week geleden van start gegaan. In de eerste week hebben wij samen als leden, supporters en andere bertrokken al €78,30 opgehaald!! Het uiteindelijk opgehaalde bedrag willen wij besteden aan een voetbalkooi bij de nieuwe multifuncionele accomodatie! Hoe werkt de sponsoractie ook alweer? Bij aankoop van elke € 10,- aan boodschappen ontvangt u 1 voucher met een unieke code. Elke voucher is € 0,10 waard en kan eenmalig gedoneerd worden aan de vereniging naar uw keuze. Dit lijkt weinig, maar de gemiddelde wekelijkse boodschappen per gezin zijn ongeveer €100,-. Dit betekent dat er per gezin € 1,- per week gedoneerd kan worden aan een vereniging. Hierdoor kan de teller van de vereniging snel oplopen, terwijl het uzelf geen geld kost. Blijf ook de facebookpagina van Jumbo Bedum in de gaten houden, op deze pagina worden berichten geplaatst waar de club extra geld mee kan verdienen.  Laten we samen gaan sparen voor een mooie bedrag voor onze club!