Geslaagd!

In het huidige seizoen 2017-2018 hebben zes trainers hun trainersdiploma gehaald bij de KNVB. SV Bedum is trots op deze prestaties en is blij dat het trainerscollectief zich sterk ontwikkelt. Onderstaand lichten we deze prestaties toe.

Mark Kruizinga, Thijs van Dijken en Stef Klugkist zijn geslaagd voor de KNVB junioren cursus

Mark Kruizinga, Thijs van Dijken en Stef Klugkist voetballen dit seizoen in de A junioren van SV Bedum. Naast hun rol als speler zijn deze jongens ook jeugdtrainer bij de club. Mark, Thijs en Stef studeren momenteel aan het Alfa College Sport en Bewegen in Groningen en volgen hier het keuzevak voetbal. Binnen dit keuzevak krijgen jonge trainers de mogelijkheid om hun trainersdiploma pupillen en junioren te halen. Na een jaar hard werken zijn we verheugd te vermelden dat alle drie de jongens de cursus positief hebben afgerond. De vereniging is ontzettend blij met de inzet van deze trainers binnen de jeugdopleiding. Elke week zetten deze trainers zich in om onze pupillen te trainen. Daarnaast helpen de jongens ook bij het organiseren van leuke voetbaldagen. De jongens hebben hierdoor een mooie ontwikkeling doorgemaakt in hun didactische en organisatorische vaardigheden. Gefeliciteerd Mark, Thijs en Stef. Jullie zijn een positief voorbeeld van jeugdspelers die wat terugdoen voor de club. We hopen dat er nog velen volgen!

Duurt Stoppels: Geslaagd voor de KNVB TC 3 cursus

Duurt Stoppels is sinds het seizoen 2015-2016 actief binnen de jeugdopleiding van SV Bedum. Duurt is vijfentwintig jaar en werkt in het dagelijks leven als leerkracht op een basisschool. Bij SV Bedum heeft Duurt in de afgelopen seizoenen verschillende D- en E-teams getraind. In het huidige seizoen heeft Duurt zich aangemeld voor de TC 3 cursus bij de KNVB. Voor deze cursus heeft Duurt stage gelopen bij de JO15-1 selectie onder begeleiding van Bas Groeneveld. Duurt heeft deze cursus positief afgerond. De vereniging is trots op deze prestatie van Duurt. Duurt heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij leergierig is en veel energie heeft gestoken in zijn persoonlijke ontwikkeling. Zo trainde hij verschillende jeugdteams en was hij ook zeer betrokken bij de themabijeenkomsten en voetbaldagen van de club. Ondanks dat Duurt nog maar een aantal jaren bij de club betrokken is, beschrijven we Duurt als een echt clubman waarvan we hopen dat hij nog langere tijd aan de club verbonden blijft. Komend seizoen wordt Duurt trainer van de JO13-1 selectie dat wederom uitkomt in de tweede divisie landelijk. We wensen Duurt veel succes met deze mooie uitdaging.

Ferdi Gorgulu: Geslaagd voor de KNVB TC 3 cursus

Ferdi Gorgulu is na zijn spelerscarrière Bij SV Bedum 1 begonnen als assistent bij SV Bedum zaterdag 1. Na een succesvol seizoen waarin de hoofdmacht van SV Bedum kampioen werd in de tweede klasse zaterdag heeft Ferdi ook de TC 3 cursus bij de KNVB gevolgd om zich als trainer verder te ontwikkelen. Daarnaast heeft Ferdi ook zijn eigen voetbalschool opgericht in Veendam waar inmiddels rond de 80 kinderen wekelijks met veel plezier voetballen. We zijn verheugd dat Ferdi zijn TC 3 diploma heeft behaald. Een mooie waardering voor de inzet die Ferdi dit seizoen getoond heeft bij het eerste zaterdagteam. Ferdi heeft aangegeven de club met ingang van het seizoen 2018-2019 te verlaten. SV Bedum wenst Ferdi veel succes met het verdere verloop van zijn trainerscarrière.

Jelmer Meinardi: Geslaagd voor de KNVB TC 2 cursus

Jelmer Meinardi is sinds het seizoen 2006-2007 betrokken bij de Jeugdopleiding van SV Bedum. Jelmer is trainer geweest in zowel de onder- als de bovenbouw van de club en is dit jaar trainer van het vlaggenschip JO19-1 van de jeugdopleiding. Jelmer is als jeugdtrainer onophoudelijk met het voetbalspel verbonden en kenmerkt zich door op energieke wijze elk jaar op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen om zo een betere trainer te worden. Zo was Jelmer in de afgelopen jaren ook actief als hoofdtrainer bij FC Groningen waar hij wekelijks talentvolle onder 9 en onder 11 jeugdspelers heeft getraind.
Jelmer behaalde in het seizoen 2010-2011 zijn TC 3 diploma bij de KNVB en heeft dit seizoen de TC 2 cursus gevolgd. Deze cursus heeft Jelmer met een positief resultaat afgerond. SV Bedum wil Jelmer feliciteren met dit knappe resultaat. Jelmer blijft ook komend seizoen actief bij SV Bedum en wordt trainer van SV Bedum zaterdag 2. Dit team komt komend seizoen uit in de eerste klasse zaterdag. Daarnaast zal Jelmer in samenwerking met Remy van der Wal en Vincent Geerling een belangrijke rol spelen in de technische coördinatie binnen de jeugdafdeling. De club is blij dat deze oud jeugdspeler zich naast zijn rol als trainer ook inzet ten behoeve van de jeugdopleiding.

Remy van der Wal: Toegelaten tot de KNVB TC 1 cursus

Remy van der Wal mag terugkijken op een succesvol eerste seizoen bij de hoofdmacht van SV Bedum. Samen met zijn staf en spelers werd het eerste selectieteam onder zijn leiding kampioen in de tweede klasse zaterdag. Remy heeft in de afgelopen jaren zowel de TC 3 als de TC 2 cursus afgerond bij de KNVB en is dit seizoen toegelaten tot de TC 1 cursus die hij in het seizoen 2019-2020 gaat volgen. SV Bedum is blij dat Remy is toegelaten tot deze cursus. Een knappe prestatie gezien het feit dat elk jaar slechts een selectief groepje trainers wordt toegelaten. We willen Remy feliciteren en hem alvast veel succes wensen. SV Bedum is blij dat wederom een oud jeugdspeler gekozen heeft voor een carrière als trainer. Een mooi voorbeeld van een oud eerste elftalspeler die na zijn actieve carrière veel tijd steekt in zowel de jeugdopleiding als het seniorenvoetbal. We hopen dat er nog velen volgen!

Geplaatst op: 2018-06-06 17:14:45
Deel deze pagina:
 

Recente nieuwsberichten

Update - Vernieuwing website

Wij, het Webteam en Webdeveloper Anura  zijn inmiddels al een aantal weken druk bezig met het vernieuwen van de website. Hierin zit de taak van het Webteam er inmiddels op en ziet het er naar uit dat de website binnenkort in zijn geheel gepresenteerd gaat worden.  We hebben op de website een oproep gedaan om teamfoto's te maken en in te sturen, zodat we deze bij de juiste teams kunnen plaatsen. We zijn blij met de grote hoeveelheid foto's die we hebben ontvangen, waarvoor dank. Echter hebben we nog niet van alle teams een foto ontvangen. Graag zouden we deze binnenkort nog in onze mailbox zien verschijnen.  Als laatste willen wij graag zeggen dat we blij zijn met de toevoegingen, tips, verslagen, kortom 'input' die ons bereiken. Input voor de site kunt u mailen naar webmaster@svbedum.nl   Webteam SV Bedum

Voorbeschouwing Broekster Boys - SV Bedum

Nadat we vorige week veel positieve reacties kregen op de voorbeschouwing hebben we besloten om er een wekelijks terugkerende rubriek van te maken. Zaterdag 20 oktober aanstaande staat de uitwedstrijd tegen de Broekster Boys op het programma. Het afgelopen weekend boekten de mannen van Remy de eerste thuisoverwinning tegen VV Groningen. Het weer zat natuurlijk niet tegen, maar het was mooi om te zien dat er zoveel toeschouwers aanwezig waren zaterdag. Het voetbal in Bedum leeft! Komende zaterdag dus de Broekster Boys in Damwoude, een autorit van ongeveer een uur. Voor zover wij konden vinden een tegenstander waar we alleen in het seizoen 2014/2015 bij in de competitie zaten. Destijds wist Bedum de wedstrijd twee keer te winnen (3-2 in Bedum en 2-3 in Damwoude) en degradeerden de Broekster Boys. We vinden de Broekster Boys onderaan de ranglijst terug. Na vier wedstrijden zijn de Friezen nog steeds op zoek naar de eerste punten. Zij verloren van Oranje Nassau (0-2), Drachtster Boys (7-0), Gorecht (4-5) en afgelopen zaterdag van Be Quick Dokkum (3-2). Ondanks dat zij nog puntloos zijn, komen de eerste punten de afgelopen weken dichterbij. De Broekster Boys worden getraind door de ervaren trainer Patrick Zwart. Hij was in het verleden ook al trainer van bijvoorbeeld Oranje Nassau en Oeverzwaluwen. Zwart beschikt over een jonge ploeg met slechts twee spelers die de 30 gepasseerd zijn. Ondanks dat de Friezen nog op de eerste punten wachten is hun spits al wel op dreef. Juryan Dantuma wist dit seizoen al vijf keer het net te vinden en is het seizoen sterk begonnen. De jonge aanvaller speelt al zijn hele carrière in Damwoude. Op het Gemeentelijk Sportpark in Damwoude wordt om 14:30 uur afgetrapt. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J van Dijk. Wij hopen net als in Harlingen weer de nodige Bedummers tegen te komen. Voor de thuisblijvers is er in Bedum ook genoeg te doen. In Bedum staan er onder andere een aantal dameswedstrijden op het programma in de middag. Om 12:30 uur speelt vrouwen 2 thuis tegen SC Stadspark vrouwen 1. Om 14:30 uur speelt vrouwen 1 op het hoofdveld de bekerwedstrijd tegen Pesse vrouwen 1. Succes allemaal dit weekend! - Webteam

Gratis voetbalclinic voor meiden

Op woensdagmiddag 24 oktober aanstaande, tijdens de herfstvakantie, organiseert het RTC Voetbal Noord een GRATIS voetbalclinic voor meiden.De voetbalclinic is voor meiden in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar, ook meiden die niet lid zijn van een voetbalvereniging kunnen meedoen. Tijdens de voetbalclinic doe je leuke, uitdagende en leerzame oefeningen, wedstrijd- en partijvormen. De voetbalclinic wordt verzorgd door oa trainers van het RTC Voetbal Noord. De voetbalclinic start om 15 uur en duurt tot ongeveer 16:15 uur, sportpark Coendersborg in Groningen. Na de voetbalclinic, om 17 uur, speelt Oranje Nassau vr1 een oefenwedstrijd tegen de beloften van SC Heerenveen. De toegang is gratis. Informatie of aanmelden: http://rtcvoetbal.nl/aanmelden.  

Uitslag Klaverjasavond

Vrijdagavond 12 oktober was de tweede klaverjasavond van het seizoen. Na 4 boompjes van 12 spelletjes was Harm van de Giezen dagwinnaar met een gemiddelde boomscore van 1543 punten. De 3e klaverjasavond is 6 november a.s. aanvang 19:45 uur in de voetbalkantine. Inleg €6,- incl. tombola. Harm van der Giezen en Bert Bel wisten door de 6000 te gaan! Volledige uitslag klaverjasavond 12 oktober: Plek   Naam Score 1 Harm van der Giezen 6174 2 Bert Bel 6060 3 Tonnie Koopman 5959 4 Margien Kuipers 5839 5 Jitze Medema 5603 6 Kees Kaspers 5582 7 Jack Wijkstra 5464 8 John Nuis 5447 9 Fre Roeters 5386 10 Henk Poelstra 5320 11 Elibert Schollema 5263 12 Kor van der Berg 5147 13 Patrick Bakker 5063 14 Popko Tromp 5029 15 Duut Knol 4993 16 Johan van Dijken 4957 17 Tonnie Bonder 4917 18 Aukje Mulder 4822 19 Ailke van Dijken 4808 20 Bennie Kuipers 4674 21 Wessel Hoekzema 4649 22 Jan Sprenkeling 4648 23 Henk Gras 4576 24 Kor Boer 4575 25 Anita Hartsema 4504 26 Hiltjo de Vries 4452 27 Jako Slager 4440 28 Ger Bolhuis 4408 29 Bart de Vries 4367 30 Jaap Hamersma 4300 31 Berend Kruize 4220 32 Jannie de Vries 4203 33 Gerrie Westerhof 4194 34 Jan de Blecourt 4165 35 Jans Lanting 4122 36 Dolf Schaap 4081 37 Johan Hartsema 4070 38 Ton Slof 3793 39 Wim Stolwijk 3777 40 Ebel Norden 3727