Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van SV Bedum, gevestigd te Bedum, Sportlaan 12, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 58373357 , hierna te noemen: `de Vereniging`.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretaris@svbedum.nl

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

 

Ontvangers

 

 

 

 

 

 

Onderzoeken of u lid kan worden

 

en

 

het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres

 

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

  • Ledenadministratie

 

Administratie

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Bankgegevens
  • Betaalgegevens

 

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

  • Penningmeester
  • Ledenadministratie
  • Secretaris

 

 

Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres

 

Uitvoering van de overeenkomst

 

Zolang als men aangemeld is.

  • Ledenadministratie
  • Secretaris
  • Wedstrijdsecretaris

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken. Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening. U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens

De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen

Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid

De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke:        Jelle Prins, secretaris

E-mail:                          secretaris@svbedum.nl

Telefoonnummer:          06-11854506

 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Geplaatst op: 2018-05-04 13:39:59
Deel deze pagina:
 

Recente nieuwsberichten

SV Bedum zoekt met spoed kantinevrijwilligers

Beste leden, De kantinecommissie zoekt met spoed mensen die het team van de kantine willen versterken. Zonder deze vrijwilligers kunnen we kantine niet open houden, om de bezoekers te ontvangen en te voorzien van hun natje en droogje. Aanmelden kan via kantine@svbedum.nl. Voor a.s. zaterdag zijn we dringed opzoek naar mensen die kunnen helpen in de kantine: 11:30 tot 15:30 12:00 tot 16:00 15:30 tot 19;00 16:00 tot 19:00 Mochten er geen vrijwilligers opstaan, dan zijn we genoodzaakt de kantine te sluiten! Namens de kantine commissie.

Update: Sponsoractie Jumbo Bedum

De sponsoractie van Jumbo Bedum is alweer een week geleden van start gegaan. In de eerste week hebben wij samen als leden, supporters en andere bertrokken al €78,30 opgehaald!! Het uiteindelijk opgehaalde bedrag willen wij besteden aan een voetbalkooi bij de nieuwe multifuncionele accomodatie! Hoe werkt de sponsoractie ook alweer? Bij aankoop van elke € 10,- aan boodschappen ontvangt u 1 voucher met een unieke code. Elke voucher is € 0,10 waard en kan eenmalig gedoneerd worden aan de vereniging naar uw keuze. Dit lijkt weinig, maar de gemiddelde wekelijkse boodschappen per gezin zijn ongeveer €100,-. Dit betekent dat er per gezin € 1,- per week gedoneerd kan worden aan een vereniging. Hierdoor kan de teller van de vereniging snel oplopen, terwijl het uzelf geen geld kost. Blijf ook de facebookpagina van Jumbo Bedum in de gaten houden, op deze pagina worden berichten geplaatst waar de club extra geld mee kan verdienen.  Laten we samen gaan sparen voor een mooie bedrag voor onze club!

Oproep interne opleiding jeugdtrainer

Jeugdopleiding: interne opleiding tot jeugdtrainer Binnen de jeugdopleiding van SV Bedum willen we niet alleen voetballers opleiden maar ook jeugdtrainers. We willen dit seizoen meerdere jonge spelers uit de seniorenteams, o19 en o17 de kans geven om opgeleid te worden als jeugdtrainer bij SV Bedum. Al vele jaren leiden we bij SV Bedum onze eigen jeugdtrainers op. Jelmer Meinardi en Bas Groeneveld zijn lang geleden zo als jeugdspeler hun trainerscarrière begonnen. Recente voorbeelden van jeugdspelers die ook actief zijn geworden als jeugdtrainer zijn Stef Klugkist, Jelle Loonstra, Sander Annema, Thijs van Dijken, Tim Staal, Robert Kwant, Mark Kruizenga, Sarangan, Yannick Fokkens en Yanick Norden. Dit seizoen zijn Jimi Hoeksema en Ezra Belga ook gestart als jeugdtrainer. Lijkt het jou ook leuk om niet alleen als voetballer bij SV Bedum actief te zijn maar ook als jeugdtrainer? Lees dan snel verder! Wat vragen we? We zijn op zoek naar enthousiaste (jeugd-)spelers die opgeleid willen worden als jeugdtrainer en die mee gaan helpen bij de trainingen van de JO8, JO9 en JO10. Deze trainingen worden gegeven op maandag t/m donderdag van 16.15 tot 17.15 uur. In deze blokken hebben we ook dringend behoefte aan extra trainers. Je moet wekelijks minimaal één keer beschikbaar zijn op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur (dat kan ook variëren afhankelijk van je lesrooster). Twee keer per week zou nog beter zijn. Wat bieden we? Je opleiding als trainer vindt voornamelijk in de praktijk op het veld plaats. Voor, tijdens en na de trainingen wordt je begeleid door het Technisch Hart (Jelmer Meinardi, Remy van der Wal en Marcel Dijkstra) en/of door de hoofdtrainers van de JO8, JO9 en JO10 (Stephan Mangoendirjo, Stef Klugkist, Tim Staal en Thijs van Dijken). De oefenstof voor de trainingen wordt door het Technisch Hart uitgewerkt. Je hoeft dus zelf geen trainingen te bedenken. Het Technisch Hart maakt trainingsschema’s die bij de JO8, JO9 en JO10 gebruikt worden en door middel van voorbeeldfilmpjes wordt getoond wat en hoe er getraind wordt. Daarnaast worden er een aantal keer per seizoen themabijeenkomsten gehouden waarin diverse onderwerpen worden besproken die voor onze jeugdtrainers interessant zijn. Ook in de groepsapp van de jeugdtrainers wordt veel info gedeeld met elkaar. Kortom, er wordt veel aandacht besteed aan de opleiding van onze jeugdtrainers. Je wordt niet zo maar in het diepe gegooid maar we geven je veel informatie en bieden goede begeleiding. Vergoeding Indien je als beginnend jeugdtrainer aan de slag gaat dan krijg je daar van SV Bedum een stage-vergoeding voor. Deze vergoeding is afhankelijk van hoe vaak je per week bij de trainingen aanwezig bent. Je kan door als jeugdtrainer bij SV Bedum aan de slag te gaan dus ook nog een zakcentje bijverdienen! Interesse? Lijkt het je leuk om opgeleid te worden als jeugdtrainer en dit seizoen nog voetbaltraining te gaan geven aan de JO8, JO9 of JO10? Stuur mij dan een e-mail, whats app of bel mij even! Dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn! Met vriendelijke groet, Vincent Geerling Voorzitter Jeugdcommissie/Coördinator Jeugdopleiding SV Bedum       E-mail:             v.geerling@xs4all.nl       Telefoon:       06 - 21 89 15 35

Grote Clubactie 2018

Beste ouders/verzorgers, Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is een voetbalkooi voor de jeugd. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie. Wat is de bedoeling? Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met: Eenmalige machtiging: Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken. Wanneer is de actie? De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.  Aan wie mag  je verkopen? Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn! Verkoopboekje inleveren Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in: in de brievenbus in de hal op het sportveld vóór 5 december. Vergeet niet je naam en team voor op het boekje te vermelden. Verkoop 20 loten en ontvang van de clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com! Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van de clubcoördinator een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.   *Geldig bij­ Bobbejaanland, Optisport, Avontura en Body Worlds. Bij Bobbejaanland, Optisport en Avontura: 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Body Worlds: 50% korting. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl. Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze! Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl. We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd. Bij elke 10 verkochte loten krijg je € 2,50 van de club en het team met de meest verkocht loten wint een teamuitje t.w.v. € 5,00 per persoon. Clinics van topsporters! Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl. Tip Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2018 is voetbalkooi voor de jeugd. Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten! Met vriendelijke groet, Anita de Jager