Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van SV Bedum, gevestigd te Bedum, Sportlaan 12, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 58373357 , hierna te noemen: `de Vereniging`.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretaris@svbedum.nl

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

 

Ontvangers

 

 

 

 

 

 

Onderzoeken of u lid kan worden

 

en

 

het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres

 

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

  • Ledenadministratie

 

Administratie

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Bankgegevens
  • Betaalgegevens

 

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

  • Penningmeester
  • Ledenadministratie
  • Secretaris

 

 

Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres

 

Uitvoering van de overeenkomst

 

Zolang als men aangemeld is.

  • Ledenadministratie
  • Secretaris
  • Wedstrijdsecretaris

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken. Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening. U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens

De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen

Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid

De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke:        Jelle Prins, secretaris

E-mail:                          secretaris@svbedum.nl

Telefoonnummer:          06-11854506

 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Geplaatst op: 2018-05-04 13:39:59
Deel deze pagina:
 

Recente nieuwsberichten

Update - Vernieuwing website

Wij, het Webteam en Webdeveloper Anura  zijn inmiddels al een aantal weken druk bezig met het vernieuwen van de website. Hierin zit de taak van het Webteam er inmiddels op en ziet het er naar uit dat de website binnenkort in zijn geheel gepresenteerd gaat worden.  We hebben op de website een oproep gedaan om teamfoto's te maken en in te sturen, zodat we deze bij de juiste teams kunnen plaatsen. We zijn blij met de grote hoeveelheid foto's die we hebben ontvangen, waarvoor dank. Echter hebben we nog niet van alle teams een foto ontvangen. Graag zouden we deze binnenkort nog in onze mailbox zien verschijnen.  Als laatste willen wij graag zeggen dat we blij zijn met de toevoegingen, tips, verslagen, kortom 'input' die ons bereiken. Input voor de site kunt u mailen naar webmaster@svbedum.nl   Webteam SV Bedum

Voorbeschouwing Broekster Boys - SV Bedum

Nadat we vorige week veel positieve reacties kregen op de voorbeschouwing hebben we besloten om er een wekelijks terugkerende rubriek van te maken. Zaterdag 20 oktober aanstaande staat de uitwedstrijd tegen de Broekster Boys op het programma. Het afgelopen weekend boekten de mannen van Remy de eerste thuisoverwinning tegen VV Groningen. Het weer zat natuurlijk niet tegen, maar het was mooi om te zien dat er zoveel toeschouwers aanwezig waren zaterdag. Het voetbal in Bedum leeft! Komende zaterdag dus de Broekster Boys in Damwoude, een autorit van ongeveer een uur. Voor zover wij konden vinden een tegenstander waar we alleen in het seizoen 2014/2015 bij in de competitie zaten. Destijds wist Bedum de wedstrijd twee keer te winnen (3-2 in Bedum en 2-3 in Damwoude) en degradeerden de Broekster Boys. We vinden de Broekster Boys onderaan de ranglijst terug. Na vier wedstrijden zijn de Friezen nog steeds op zoek naar de eerste punten. Zij verloren van Oranje Nassau (0-2), Drachtster Boys (7-0), Gorecht (4-5) en afgelopen zaterdag van Be Quick Dokkum (3-2). Ondanks dat zij nog puntloos zijn, komen de eerste punten de afgelopen weken dichterbij. De Broekster Boys worden getraind door de ervaren trainer Patrick Zwart. Hij was in het verleden ook al trainer van bijvoorbeeld Oranje Nassau en Oeverzwaluwen. Zwart beschikt over een jonge ploeg met slechts twee spelers die de 30 gepasseerd zijn. Ondanks dat de Friezen nog op de eerste punten wachten is hun spits al wel op dreef. Juryan Dantuma wist dit seizoen al vijf keer het net te vinden en is het seizoen sterk begonnen. De jonge aanvaller speelt al zijn hele carrière in Damwoude. Op het Gemeentelijk Sportpark in Damwoude wordt om 14:30 uur afgetrapt. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J van Dijk. Wij hopen net als in Harlingen weer de nodige Bedummers tegen te komen. Voor de thuisblijvers is er in Bedum ook genoeg te doen. In Bedum staan er onder andere een aantal dameswedstrijden op het programma in de middag. Om 12:30 uur speelt vrouwen 2 thuis tegen SC Stadspark vrouwen 1. Om 14:30 uur speelt vrouwen 1 op het hoofdveld de bekerwedstrijd tegen Pesse vrouwen 1. Succes allemaal dit weekend! - Webteam

Gratis voetbalclinic voor meiden

Op woensdagmiddag 24 oktober aanstaande, tijdens de herfstvakantie, organiseert het RTC Voetbal Noord een GRATIS voetbalclinic voor meiden.De voetbalclinic is voor meiden in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar, ook meiden die niet lid zijn van een voetbalvereniging kunnen meedoen. Tijdens de voetbalclinic doe je leuke, uitdagende en leerzame oefeningen, wedstrijd- en partijvormen. De voetbalclinic wordt verzorgd door oa trainers van het RTC Voetbal Noord. De voetbalclinic start om 15 uur en duurt tot ongeveer 16:15 uur, sportpark Coendersborg in Groningen. Na de voetbalclinic, om 17 uur, speelt Oranje Nassau vr1 een oefenwedstrijd tegen de beloften van SC Heerenveen. De toegang is gratis. Informatie of aanmelden: http://rtcvoetbal.nl/aanmelden.  

Uitslag Klaverjasavond

Vrijdagavond 12 oktober was de tweede klaverjasavond van het seizoen. Na 4 boompjes van 12 spelletjes was Harm van de Giezen dagwinnaar met een gemiddelde boomscore van 1543 punten. De 3e klaverjasavond is 6 november a.s. aanvang 19:45 uur in de voetbalkantine. Inleg €6,- incl. tombola. Harm van der Giezen en Bert Bel wisten door de 6000 te gaan! Volledige uitslag klaverjasavond 12 oktober: Plek   Naam Score 1 Harm van der Giezen 6174 2 Bert Bel 6060 3 Tonnie Koopman 5959 4 Margien Kuipers 5839 5 Jitze Medema 5603 6 Kees Kaspers 5582 7 Jack Wijkstra 5464 8 John Nuis 5447 9 Fre Roeters 5386 10 Henk Poelstra 5320 11 Elibert Schollema 5263 12 Kor van der Berg 5147 13 Patrick Bakker 5063 14 Popko Tromp 5029 15 Duut Knol 4993 16 Johan van Dijken 4957 17 Tonnie Bonder 4917 18 Aukje Mulder 4822 19 Ailke van Dijken 4808 20 Bennie Kuipers 4674 21 Wessel Hoekzema 4649 22 Jan Sprenkeling 4648 23 Henk Gras 4576 24 Kor Boer 4575 25 Anita Hartsema 4504 26 Hiltjo de Vries 4452 27 Jako Slager 4440 28 Ger Bolhuis 4408 29 Bart de Vries 4367 30 Jaap Hamersma 4300 31 Berend Kruize 4220 32 Jannie de Vries 4203 33 Gerrie Westerhof 4194 34 Jan de Blecourt 4165 35 Jans Lanting 4122 36 Dolf Schaap 4081 37 Johan Hartsema 4070 38 Ton Slof 3793 39 Wim Stolwijk 3777 40 Ebel Norden 3727