In het weekend van 9 en 10 juni organiseert SV Bedum weer haar jaarlijkse jeugdtoernooi. Hoofdsponsor en naamgever van het toernooi is deze keer Klaverblad Verzekeringen.

De uitnodigingen zijn maanden terug al verstuurd en de inschrijvingen zijn binnen gestroomd. SV Bedum heeft een mooie reputatie opgebouwd met het organiseren van een zeer leuk en goed georganiseerd jeugdtoernooi. Veel teams en verenigingen die de laatste jaren al hebben deelgenomen aan ons toernooi hebben zich dan ook weer ingeschreven.

 

Stand van zaken inschrijvingen

Op zaterdag 9 juni staan in de ochtend het toernooi voor JO7, JO8, JO9, JO13-2, JO13-3 en MO13 gepland.

Bij de JO7 hebben we nog plek voor één team. Bij de JO8-2 en JO8-3 poules kunnen we nog drie teams plaatsen en bij de MO13 nog twee teams.

Het maximum aantal inschrijvingen bij JO9 en JO13-2/3 is bereikt met 6 teams per poule.

 

In de middag worden de poules van de JO11 (incl JO10 en MO11), JO15-3 en JO15-4 gespeeld.

In de poule van JO11-1 en JO10-1 kunnen we nog één team plaatsen. Alle overige JO11 en JO15 poules zitten vol met 6 teams.

 

Vanaf 17.00 uur spelen de MO17, MO15, JO17-2, JO17-3 en JO15-2 hun toernooi.

De animo voor deze poules is ook groot. Zowel bij MO17 en MO15 kunnen nog twee teams zich inschrijven. De JO15-2 en JO17-2/3 poules zijn vol.

 

Voor het eerst organiseren we nu op de zondag een toernooi en wel een divisie- en hoofdklasse toernooi voor onze JO17-1, JO15-1 en JO13-1.

Voor de JO17 en JO13 is het maximaal aantal inschrijvingen van 8 teams behaald. Bij het JO15-toernooi kunnen zich nog twee teams inschrijven.

 

Vrijwilligers

Een jeugdtoernooi van deze omvang over twee dagen kan niet zonder de inzet van vele vrijwilligers. De toernooicommissie zorgt ervoor dat de organisatie van het toernooi zo goed mogelijk weggezet wordt. In het weekend van 9 en 10 juni zullen we echter de hulp nodig hebben van veel vrijwilligers.

Denk daarbij aan scheidsrechters, kantinepersoneel, hamburgerbakkers, EHBO, ordedienst, etc. We hopen dat we een beroep kunnen doen op al onze leden, ouders, supporters en een ieder die onze vereniging een warm hart toedraagt. Binnenkort zullen we mensen actief gaan benaderen om een rol te vervullen op 9 of 10 juni. We rekenen op jullie medewerking!

 

Voor vragen over het toernooi kun je één van de toernooicommissieleden aanspreken of een mail sturen naar toernooien@svbedum.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie SV Bedum,

 

Koos van den Berg

Hans Schotanus

Geranda van der Ark

Tonnie Bonder

Ginet Walraven

Vincent Geerling

 

Geplaatst op: 2018-03-01 12:25:05
Deel deze pagina:
 

Recente nieuwsberichten

Derby vv Winsum 1 - SV Bedum 1

Vandaag gaan de mannen van SV Bedum 1 los in de competitie. Nu uitkomend in de 1e klasse staat er gelijk een topwedstrijd op het programma, een wedstrijd waarin het er gelijk om gaat. Wie terugdenkt aan vv Winsum 1 – SV Bedum 1 hoeft niet ver terug te gaan in de tijd. Vorig jaar stonden de ploegen ook tegenover elkaar in het bekertoernooi. Een wedstrijd die eigenlijk in Winsum plaats had moeten vinden. Door een enorme regenbui werden de velden in Winsum toen onbespeelbaar verklaard. Hierdoor werd de wedstrijd verplaatst naar het veld in Bedum. Beide trainers zagen deze wedstrijd als een oefenduel naar de competitie. Eenmaal op het veld mondde de derby al snel uit in een prestigestrijd. Uiteindelijk trok Bedum aan het langste eind met een 3-4 overwinning. Wie morgen naar Winsum gaat om de Bedumers aan te moedigen, kan zich opmaken voor een gezellige dag. Morgen is namelijk de opening van het seizoen bij vv Winsum. Om 14:00 uur begint het met de aftrap van de Let’s Rock Campagne. Vervolgens om 14:30 de wedstrijd vv Winsum 1 – SV Bedum 1. Hierna is er om 18:00 uur een DJ om een gezellige avond te verzorgen. Ook is er de hele dag een springkussen voor de kinderen. Alle ingrediënten voor een mooie voetbaldag. Hopelijk nemen we aan het eind van de dag de punten mee in de tas naar Bedum.

Oproep: maak een teamfoto

Beste leden, via deze weg willen wij graag een beroep doen op de leden die dit weekend in actie komen. Wij willen teams vragen om een teamfoto te maken dit weekend. De nieuwe website is bijna klaar en om de site zo volledig mogelijk te kunnen presenteren zouden wij graag zoveel mogelijk teamfoto’s bij de teams willen plaatsen. Een teamfoto is niet alleen netjes op de website, maar het is ook een leuke herinnering voor later. Indien er spelers zijn die niet op de website weergegeven willen worden, vragen wij hen om niet op de foto plaats te nemen. De teamfoto’s mogen verzonden worden naar webmaster@svbedum.nl of via Facebook-chat naar SV Bedum gestuurd worden. Wij hopen dit weekend veel foto’s binnen te krijgen en kijken uit naar de resultaten! Webteam SV Bedum

SV Bedum zoekt met spoed kantinevrijwilligers

Beste leden, De kantinecommissie zoekt met spoed mensen die het team van de kantine willen versterken. Zonder deze vrijwilligers kunnen we kantine niet open houden, om de bezoekers te ontvangen en te voorzien van hun natje en droogje. Aanmelden kan via kantine@svbedum.nl. Voor a.s. zaterdag zijn we dringed opzoek naar mensen die kunnen helpen in de kantine: 11:30 tot 15:30 12:00 tot 16:00 15:30 tot 19;00 16:00 tot 19:00 Mochten er geen vrijwilligers opstaan, dan zijn we genoodzaakt de kantine te sluiten! Namens de kantine commissie.

Update: Sponsoractie Jumbo Bedum

De sponsoractie van Jumbo Bedum is alweer een week geleden van start gegaan. In de eerste week hebben wij samen als leden, supporters en andere bertrokken al €78,30 opgehaald!! Het uiteindelijk opgehaalde bedrag willen wij besteden aan een voetbalkooi bij de nieuwe multifuncionele accomodatie! Hoe werkt de sponsoractie ook alweer? Bij aankoop van elke € 10,- aan boodschappen ontvangt u 1 voucher met een unieke code. Elke voucher is € 0,10 waard en kan eenmalig gedoneerd worden aan de vereniging naar uw keuze. Dit lijkt weinig, maar de gemiddelde wekelijkse boodschappen per gezin zijn ongeveer €100,-. Dit betekent dat er per gezin € 1,- per week gedoneerd kan worden aan een vereniging. Hierdoor kan de teller van de vereniging snel oplopen, terwijl het uzelf geen geld kost. Blijf ook de facebookpagina van Jumbo Bedum in de gaten houden, op deze pagina worden berichten geplaatst waar de club extra geld mee kan verdienen.  Laten we samen gaan sparen voor een mooie bedrag voor onze club!