4 tegen 4 toernooi

4 tegen 4 toernooi op Goede Vrijdag 19 april

Na het succesvolle toernooi van vorig jaar, organiseert SV Bedum op Goede Vrijdag 19 april weer een 4 tegen 4 toernooi voor alle jeugdleden van MO15, MO13 en JO15 t/m JO8. Het toernooi wordt georganiseerd door Ezra, Yanick en Jimi, spelend in de jeugd van SV Bedum en tevens ook jeugdtrainers bij onze vereniging.

Het toernooi zal gespeeld worden volgens het format van SV Bedum Skills. Er worden meerdere wedstrijden gespeeld en elke wedstrijd zullen de teamsamenstellingen weer anders zijn. Elke wedstrijd kunnen er punten verdiend worden en wie aan het eind van het toernooi de meeste punten heeft, is de winnaar van zijn toernooi en gaat met een mooie prijs naar huis! Iedereen speelt tegen zijn eigen leeftijdsgenoten.

Het toernooi begint om 14.00 uur en zal rond 16.30 uur afgelopen zijn. De kantine zal deze middag geopend zijn.

Iedereen die mee wil doen dient zich vóór 17 april in te schrijven door een mail te sturen naar toernooien@svbedum.nl.

Geplaatst op: 08-04-19 07:09