Jeugdsponsoren

Jeugdsponsoren

Hoofdsponsor Jeugdopleiding SV Bedum - Problicity
Problicity is het online en offline marketingbureau van Gert-Jan Hageman. Het bureau ontzorgt haar klanten op elke mogelijke manier op het gebied van marketing. “Zodat de klant zich bezig kan houden met wat hij het liefste doet.

Problicity viert dit jaar haar twintigjarig bestaan. In de afgelopen twintig jaar heeft het online en offline marketingbureau een breed netwerk aan partners opgebouwd, waardoor het aan vrijwel elke vraag van haar klanten kan voldoen, vertelt Rolf de Boer, die de dagelijkse leiding van Problicity heeft. Rolf: “We doen alles op het gebied van marketing voor onze klanten. Zowel traditionele media: print, drukwerk, folders en flyers, als nieuwe media: online. Denk bijvoorbeeld aan social-mediacampagnes, websites, bannering en Marktplaats. Door mee te denken met onze klanten komen we samen tot de meest effectieve marketingstrategie”.

Problicity helpt klanten met hun marketing, maar ook met het bereiken van hun doelen. “Met bijvoorbeeld een branding campagne, beter vindbaar zijn op internet of het overbrengen van een bepaalde boodschap.” Klanten zijn grote franchiseketens, voornamelijk in de auto- en motorbranche, maar ook kleinere bedrijven. Rolf: “Onze kracht ligt in onze betrokkenheid en het ontlasten en ontzorgen van klanten. Wij zorgen dat de klant zich bezig kan houden met wat hij leuk vindt en waar hij goed in is en zich niet bezig hoeft te houden met zijn website en dat soort zaken”.

http://www.problicity.nl

Co-sponsor - Dak Montage Noord Nederland
Elk dak is anders en vergt kennis van de dakconstructie en de dakbedekkingsmaterialen. Of het nu gaat om bitumineuze dakbedekking, dakbedekking van zink, kunststof dakbedekking of EPDM dakbedekking, het is de kennis en de vaardigheid van de dakdekker die het verschil maken. Bij Dak montage Noord staat de vakbekwaamheid van onze goed opgeleide dakdekkers centraal.

http://www.dakmontagenoord.nl

Co-sponsor Van Dijk Keukens & Interieurbouw
Van Dijk keukens & interieurbouw is 20 jaar geleden gestart als keukenmontage bedrijf, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf met een brede expertise en kunnen we meer bieden dan alleen montage. Keukenmontage is nog altijd een voorname poot onder het bedrijf. Maar daarnaast leveren we ook keukens én maatwerk meubels en interieurs. Hierbij kunt u denken aan audiomeubelen en –kasten maar ook de inrichting van winkels en bedrijven kunnen we verzorgen! Alles is mogelijk!

http://www.vandijkkeukenmontage.nl

Co-sponsor Kooijmans Kalkvrij
Kooijmans Kalkvrij is een onderneming van Kooijmans Installatietechniek. Kooijmans Kalkvrij draagt zorg voor uw complete wateronthardinginstallatie. Het advies, de apparatuur, de levering en installatie, het onderhoud, de garantie en zelfs de onderhoudsmiddelen zijn allemaal inbegrepen in één laag maandbedrag. Zo kunt u kalkvrij wonen of werken zonder technische of financiële verrassingen.

http://www.kooijmanskalkvrij.nl

Co-sponsor LMB Rutgers
Landbouwmechanisatiebedrijf Rutgers richt zich op de professionele veehouderij. Met merken als John Deere, JCB-Agri, Faresin, Trioliet, Vicon en Joskin voeren we een prachtig pakket voor de veehouderij. In de winkel hebben wij een ruim assortiment producten voor o.a. de veehouderij. Maar ook van hand- en tuingereedschap, afrasteringsmateriaal en speelgoed.

http://www.rutgersmechanisatie.nl