SV Bedum SKILLS

Elke vrijdagmiddag van 16.45 tot 18.00 uur is er weer de mogelijkheid om mee te doen aan SV Bedum SKILLS. Naast een klein gedeelte techniektraining zullen er vooral 4 tegen 4 partijtjes worden gespeeld op het kunstgrasveld.

 

Lees hieronder alles wat je moet weten over SV Bedum SKILLS:

 

Voor wie is SV Bedum SKILLS bedoeld?

Alle MO13-, MO11-, JO13-, JO11/10-en JO9/8-pupillen van SV Bedum kunnen meedoen.

 

Is het alleen voor pupillen van SV Bedum?

Ook pupillen van vv Noordwolde en vv Middelstum kunnen meedoen. De Jeugdcommissies van deze verenigingen hebben daar een samenwerkingsovereenkomst over.

 

Hoe laat begint het?

SV Bedum SKILLS is op vrijdagmiddag. Aanvang is 16.45 uur en het duurt tot ongeveer 18.00 uur. Het kunstgrasveld is vanaf ongeveer 16.15 uur toegankelijk voor de deelnemers aan SKILLS.

 

Als ik aan SKILLS meedoe, kan ik dan een keer minder naar de training van mijn team?

Nee. SV Bedum SKILLS is een extra mogelijkheid om te trainen en om dus een betere voetballer te worden. Het staat verder los van de training van je eigen team. Met je team kun je twee keer in de week trainen. SKILLS is dus de derde trainingsmogelijkheid. 

 

Moet ik me van tevoren inschrijven als ik mee wil doen?

Nee. Zorg gewoon dat je op tijd aanwezig bent, meld je bij de trainer die de inschrijvingen bijhoudt en dan kun je meedoen.

 

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee. Alle pupillen van SV Bedum, Middelstum en Noordwolde kunnen gratis deelnemen aan SKILLS.

 

Als ik één keer heb meegedaan, moet ik dan elke week komen?

Nee. Je mag zelf weten wanneer en hoe vaak je komt. Kun je niet altijd maar heb je toch zin om een keer mee te doen? Geen probleem. Wil je elke week komen? Helemaal goed! Je mag dus zelf weten hoe vaak je komt.

 

Train ik bij SV Bedum SKILLS met mijn eigen team?

Nee. De techniektraining wordt door alle deelnemers samen getraind. Bij de partijtjes zullen er wel groepen op leeftijd en/of kwaliteit ingedeeld worden.