Geslaagd!

In het huidige seizoen 2017-2018 hebben zes trainers hun trainersdiploma gehaald bij de KNVB. SV Bedum is trots op deze prestaties en is blij dat het trainerscollectief zich sterk ontwikkelt. Onderstaand lichten we deze prestaties toe.

Mark Kruizinga, Thijs van Dijken en Stef Klugkist zijn geslaagd voor de KNVB junioren cursus

Mark Kruizinga, Thijs van Dijken en Stef Klugkist voetballen dit seizoen in de A junioren van SV Bedum. Naast hun rol als speler zijn deze jongens ook jeugdtrainer bij de club. Mark, Thijs en Stef studeren momenteel aan het Alfa College Sport en Bewegen in Groningen en volgen hier het keuzevak voetbal. Binnen dit keuzevak krijgen jonge trainers de mogelijkheid om hun trainersdiploma pupillen en junioren te halen. Na een jaar hard werken zijn we verheugd te vermelden dat alle drie de jongens de cursus positief hebben afgerond. De vereniging is ontzettend blij met de inzet van deze trainers binnen de jeugdopleiding. Elke week zetten deze trainers zich in om onze pupillen te trainen. Daarnaast helpen de jongens ook bij het organiseren van leuke voetbaldagen. De jongens hebben hierdoor een mooie ontwikkeling doorgemaakt in hun didactische en organisatorische vaardigheden. Gefeliciteerd Mark, Thijs en Stef. Jullie zijn een positief voorbeeld van jeugdspelers die wat terugdoen voor de club. We hopen dat er nog velen volgen!

Duurt Stoppels: Geslaagd voor de KNVB TC 3 cursus

Duurt Stoppels is sinds het seizoen 2015-2016 actief binnen de jeugdopleiding van SV Bedum. Duurt is vijfentwintig jaar en werkt in het dagelijks leven als leerkracht op een basisschool. Bij SV Bedum heeft Duurt in de afgelopen seizoenen verschillende D- en E-teams getraind. In het huidige seizoen heeft Duurt zich aangemeld voor de TC 3 cursus bij de KNVB. Voor deze cursus heeft Duurt stage gelopen bij de JO15-1 selectie onder begeleiding van Bas Groeneveld. Duurt heeft deze cursus positief afgerond. De vereniging is trots op deze prestatie van Duurt. Duurt heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij leergierig is en veel energie heeft gestoken in zijn persoonlijke ontwikkeling. Zo trainde hij verschillende jeugdteams en was hij ook zeer betrokken bij de themabijeenkomsten en voetbaldagen van de club. Ondanks dat Duurt nog maar een aantal jaren bij de club betrokken is, beschrijven we Duurt als een echt clubman waarvan we hopen dat hij nog langere tijd aan de club verbonden blijft. Komend seizoen wordt Duurt trainer van de JO13-1 selectie dat wederom uitkomt in de tweede divisie landelijk. We wensen Duurt veel succes met deze mooie uitdaging.

Ferdi Gorgulu: Geslaagd voor de KNVB TC 3 cursus

Ferdi Gorgulu is na zijn spelerscarrière Bij SV Bedum 1 begonnen als assistent bij SV Bedum zaterdag 1. Na een succesvol seizoen waarin de hoofdmacht van SV Bedum kampioen werd in de tweede klasse zaterdag heeft Ferdi ook de TC 3 cursus bij de KNVB gevolgd om zich als trainer verder te ontwikkelen. Daarnaast heeft Ferdi ook zijn eigen voetbalschool opgericht in Veendam waar inmiddels rond de 80 kinderen wekelijks met veel plezier voetballen. We zijn verheugd dat Ferdi zijn TC 3 diploma heeft behaald. Een mooie waardering voor de inzet die Ferdi dit seizoen getoond heeft bij het eerste zaterdagteam. Ferdi heeft aangegeven de club met ingang van het seizoen 2018-2019 te verlaten. SV Bedum wenst Ferdi veel succes met het verdere verloop van zijn trainerscarrière.

Jelmer Meinardi: Geslaagd voor de KNVB TC 2 cursus

Jelmer Meinardi is sinds het seizoen 2006-2007 betrokken bij de Jeugdopleiding van SV Bedum. Jelmer is trainer geweest in zowel de onder- als de bovenbouw van de club en is dit jaar trainer van het vlaggenschip JO19-1 van de jeugdopleiding. Jelmer is als jeugdtrainer onophoudelijk met het voetbalspel verbonden en kenmerkt zich door op energieke wijze elk jaar op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen om zo een betere trainer te worden. Zo was Jelmer in de afgelopen jaren ook actief als hoofdtrainer bij FC Groningen waar hij wekelijks talentvolle onder 9 en onder 11 jeugdspelers heeft getraind.
Jelmer behaalde in het seizoen 2010-2011 zijn TC 3 diploma bij de KNVB en heeft dit seizoen de TC 2 cursus gevolgd. Deze cursus heeft Jelmer met een positief resultaat afgerond. SV Bedum wil Jelmer feliciteren met dit knappe resultaat. Jelmer blijft ook komend seizoen actief bij SV Bedum en wordt trainer van SV Bedum zaterdag 2. Dit team komt komend seizoen uit in de eerste klasse zaterdag. Daarnaast zal Jelmer in samenwerking met Remy van der Wal en Vincent Geerling een belangrijke rol spelen in de technische coördinatie binnen de jeugdafdeling. De club is blij dat deze oud jeugdspeler zich naast zijn rol als trainer ook inzet ten behoeve van de jeugdopleiding.

Remy van der Wal: Toegelaten tot de KNVB TC 1 cursus

Remy van der Wal mag terugkijken op een succesvol eerste seizoen bij de hoofdmacht van SV Bedum. Samen met zijn staf en spelers werd het eerste selectieteam onder zijn leiding kampioen in de tweede klasse zaterdag. Remy heeft in de afgelopen jaren zowel de TC 3 als de TC 2 cursus afgerond bij de KNVB en is dit seizoen toegelaten tot de TC 1 cursus die hij in het seizoen 2019-2020 gaat volgen. SV Bedum is blij dat Remy is toegelaten tot deze cursus. Een knappe prestatie gezien het feit dat elk jaar slechts een selectief groepje trainers wordt toegelaten. We willen Remy feliciteren en hem alvast veel succes wensen. SV Bedum is blij dat wederom een oud jeugdspeler gekozen heeft voor een carrière als trainer. Een mooi voorbeeld van een oud eerste elftalspeler die na zijn actieve carrière veel tijd steekt in zowel de jeugdopleiding als het seniorenvoetbal. We hopen dat er nog velen volgen!

Geplaatst op: 2018-06-06 17:14:45
Deel deze pagina:
 

Recente nieuwsberichten

Interview “Samen en met zijn allen”

Interview met Luit Timmer, door Tom Bosma - Webteam SV Bedum Bedum, 13-8-2018. In de aanloop naar het vijf jarig bestaan van SV Bedum nemen wij een vijftal interviews af met leden van onze vereniging. We trappen deze reeks af met Luit Timmer, geboren Stedumer, betrokken Bedumer. “Samen en met zijn allen” “Op welke manier ben je de afgelopen vijf jaar betrokken geweest bij de vereniging?” “Samen met een klein clubje haal ik elke maand oud papier bij een aantal bedrijven en scholen in Bedum. We doen dit al jaren. Hiernaast doe ik nog meer vrijwilligerswerk met Arend Walraven. Alle reclameborden die om ons prachtige hoofdveld staan hebben wij opgehangen. Naast vrijwilligerswerk ben ik trouwe supporter van Zaterdag 1. Uit- en thuiswedstrijden mis ik haast nooit! Ik vind het prachtig om met mijn kameraden de wedstrijd te kijken en dan nog even een pilsje te drinken in de kantine, waar ik samen met Kees Kaspers en Bé Dijk loten verkoop voor het rad van avontuur.” Op de vraag wat de diepte- en vooral hoogtepunten zijn van de afgelopen vijf jaar antwoordt Luit gelijk met: “het degraderen van Zaterdag 1, maar gaat gelijk door naar mijn volgende vraag, “Dit was natuurlijk erg jammer, maar je moet positief zijn. We hebben er hard voor geknokt en we zijn er sterker uitgekomen”, doelend op het kampioenschap. “We zijn kampioen geworden met een team dat nog meer potentie heeft. Het is echt een kameradenploeg, met een goede teamgeest. Je moet voor elkaar knokken en willen gaan.” Ik concludeer dat deze prestatie hét hoogtepunt was van de afgelopen jaren, maar ik word onderbroken. “Samen. Dat is het hoogtepunt. We zijn een mooie vereniging met geweldige leden.” De toekomst ziet er rooskleurig uit, volgens Luit. “Met de plannen voor het nieuwe complex, de fantastische jeugdopleiding en de betrokken vrijwilligers. Ik heb de plannen op de site bekeken, hoe het eruit moet komen te zien en dat vind ik prachtig. Kunnen we trots op zijn, net als op onze jeugd. We zijn kampioen geworden met een team dat nog meer potentie heeft. Het biedt een hoop voor de toekomst” Ik stel dat het mij opvalt dat de betekenis achter de woorden “we, samen en met zijn allen” in dit gesprek centraal staan. Hierop zegt Luit: “ dat klopt, dat is overal zo. Tijdens wedstrijden speel je als team, maar tijdens het draaiende houden van de vereniging ook. “Vrijwilligers zijn de motor van de vereniging” “Zien we jou zaterdag 8 september op het lustrumfeest?” “Ja, jazeker. Daar ga ik wel even kijken, samen met Bé.” “Gezellig, tot dan. Bedankt voor dit gesprek.” “Geen dank, met alle plezier.”   Luit Timmer

5 Jaar SV Bedum - 5 Hoogtepunten

In de aanloop naar het lustrumfeest van onze vereniging willen wij stil staan bij een vijftal bijzondere momenten in de afgelopen vijf jaar SV Bedum. Deze serie willen wij beginnen met een jaarlijks terugkerend feest dat onze vereniging elk jaar weer op z’n kop zet. In 2016 werd de eerste editie van het Oktoberfest georganiseerd. De meeste mensen wisten niet precies wat ze moesten verwachten. “Zal ik wel verkleed gaan? Dan ben ik vast de enige met zo’n pak aan”. Eenmaal in de kantine begon het rustig, maar binnen no-time stond iedereen op de tafels te dansen. De schrijver van dit stuk kan zich slechts 1 persoon herinneren die geen lederhosen had aangetrokken. De kantine werd omgebouwd tot een heuse ‘biergarten’ en er werd tot in de late uurtjes doorgefeest. De tweede editie was een nog groter feest. De kantine was stampvol en naar verluidt probeerden er zelfs ‘niet-leden’ binnen te glippen. Vrijwel alle aanwezigen waren verkleed, jong, oud, dames, heren, vrijwilligers en begeleiders. Een feest dat alle leden jaarlijks bij elkaar brengt. Ondanks dat het Oktoberfest pas sinds 2016 op de kalender staat, is het feest nu al niet meer weg te denken uit de SV Bedum kalender. Via deze weg willen wij de activiteitencommissie complimenten geven voor de jaarlijkse organisatie! Wij hopen dat de pullen en biertafels nog vaak tevoorschijn gehaald worden. Webteam SV Bedum

Wedstrijdwijzigingen komende tijd.

Beste spelers, leiders en trainers. De gesteldheid van de velden bij verenigingen waar onze teams mee in de beker zitten, is bij een aantal verenigingen slecht. Om deze reden komen er veel verzoeken binnen om de wedstrijden te verplaatsen, of om te draaien. Hou daarom het programma goed in de gaten de komende tijd. Het is voor de wedstrijdsecretaris onmogelijk om deze wijzigingen door te geven. Kijk hier voor het actuele programma. http://www.svbedum.nl/programma Namens het wedstrijdsecretariaat.

Start nieuwe seizoen jeugdteams

In het artikel hieronder zet de Jeugdcommissie en het Technisch Hart Jeugdopleiding van SV Bedum alle relevante informatie over de start van het seizoen voor de jeugd op een rij. Voor de ouders/verzorgers van onze jeugdleden is het belangrijk om deze informatie te lezen zodat we een goede start van het seizoen kunnen maken. /cms/webroot/js/kcfinder/upload/files/Info%20jeugdleden%20starts%20eizoen%2018-19.pdf