Overzicht trainingen en activiteiten jeugd tot einde seizoen

 

Het einde van het seizoen 17-18 nadert. Op één jeugdteam na zijn alle teams klaar met hun competitie. We willen echter nog wel een aantal weken doorgaan met de trainingen. Daarnaast zijn er ook nog een aantal leuke activiteiten.

 

Hieronder een overzicht tot het einde van dit seizoen:

 

Week 4 juni – 8 juni:

Deze week zijn er GEEN trainingen voor de JO11, MO11, JO10, JO9, JO8 en JO7 in verband met de avondvierdaagse in Bedum.

De trainers van MO13 en JO13 informeren de spelers van hun team over de trainingen deze week.

 

Zaterdag 9 en zondag 10 juni

SV Bedum Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi voor alle jeugdteams uitgezonderd JO19-1, JO19-2 en MO17.

Informatie over het aanvangstijdstip en andere zaken rondom het toernooi worden verstrekt door de jeugdleiders.

 

Maandag 11 juni worden de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2018-2019 gepubliceerd op de website van SV Bedum.

 

Week 11 juni – 15 juni

Deze hele week zijn er GEEN jeugdtrainingen. Dit geldt voor alle jeugdteams! Het sportpark zal in principe gesloten blijven voor de trainingen.

 

Week 18 juni – 22 juni

In deze week gaan de JO19 t/m JO13 en MO-teams trainen in de nieuwe teamsamenstellingen of worden er eventueel nog oefenwedstrijden gespeeld. Trainingsdagen en tijden per team worden nog gecommuniceerd.

Voor de spelers die volgend seizoen in een JO11 t/m JO8 team gaan spelen is er op woensdag 20 juni een onderling voetbaltoernooi vanaf 16.00 uur. Nadere info volgt.

Voor de mini’s is op woensdag 20 juni de afsluitende training van het seizoen van 15.00 tot 16.00 uur.

Op vrijdag 22 juni is er SV Bedum Skills voor alle pupillen van SV Bedum.

Verder zijn er geen trainingen voor JO11 t/m JO8.

 

Week 25 juni – 29 juni

Dit is de laatste week dat er getraind wordt door niet-selectieteams.

In deze week gaan de JO19 t/m JO13 en MO-teams trainen in de nieuwe teamsamenstellingen of worden er eventueel nog oefenwedstrijden gespeeld. Trainingsdagen en tijden per team worden nog gecommuniceerd.

Voor de spelers die volgend seizoen in een JO11 t/m JO8 team gaan spelen is er op woensdag 27 juni een onderlinge voetbalactiviteit vanaf 16.00 uur. Nadere info volgt.

Op vrijdag 29 juni is de laatste SV Bedum Skills van het seizoen voor alle pupillen van SV Bedum.

Verder zijn er geen trainingen voor JO11 t/m JO8.

 

Op zaterdag 30 juni is de seizoensafsluiting voor alle jeugdspelers (o19 t/m de mini’s). Zie verder info hierover via: http://www.svbedum.nl/nieuws/871/seizoensafsluiting-jeugd-zaterdag-30-juni

 

Week 25 juli – 6 juli

Eventueel nog trainingen/wedstrijden voor de jeugdselectieteams.

 

Woensdag 4 juli wordt de definitieve teamindeling voor het seizoen 2018-2019 gepubliceerd op de website van SV Bedum.

 

Vanaf vrijdag 6 juli is het sportpark van SV Bedum gesloten.

 

Met vriendelijke groet,

Namens de Jeugdcommissie en THJ

 

Vincent Geerling

 

Geplaatst op: 2018-06-03 19:54:09
Deel deze pagina:
 

Recente nieuwsberichten

Interview “Samen en met zijn allen”

Interview met Luit Timmer, door Tom Bosma - Webteam SV Bedum Bedum, 13-8-2018. In de aanloop naar het vijf jarig bestaan van SV Bedum nemen wij een vijftal interviews af met leden van onze vereniging. We trappen deze reeks af met Luit Timmer, geboren Stedumer, betrokken Bedumer. “Samen en met zijn allen” “Op welke manier ben je de afgelopen vijf jaar betrokken geweest bij de vereniging?” “Samen met een klein clubje haal ik elke maand oud papier bij een aantal bedrijven en scholen in Bedum. We doen dit al jaren. Hiernaast doe ik nog meer vrijwilligerswerk met Arend Walraven. Alle reclameborden die om ons prachtige hoofdveld staan hebben wij opgehangen. Naast vrijwilligerswerk ben ik trouwe supporter van Zaterdag 1. Uit- en thuiswedstrijden mis ik haast nooit! Ik vind het prachtig om met mijn kameraden de wedstrijd te kijken en dan nog even een pilsje te drinken in de kantine, waar ik samen met Kees Kaspers en Bé Dijk loten verkoop voor het rad van avontuur.” Op de vraag wat de diepte- en vooral hoogtepunten zijn van de afgelopen vijf jaar antwoordt Luit gelijk met: “het degraderen van Zaterdag 1, maar gaat gelijk door naar mijn volgende vraag, “Dit was natuurlijk erg jammer, maar je moet positief zijn. We hebben er hard voor geknokt en we zijn er sterker uitgekomen”, doelend op het kampioenschap. “We zijn kampioen geworden met een team dat nog meer potentie heeft. Het is echt een kameradenploeg, met een goede teamgeest. Je moet voor elkaar knokken en willen gaan.” Ik concludeer dat deze prestatie hét hoogtepunt was van de afgelopen jaren, maar ik word onderbroken. “Samen. Dat is het hoogtepunt. We zijn een mooie vereniging met geweldige leden.” De toekomst ziet er rooskleurig uit, volgens Luit. “Met de plannen voor het nieuwe complex, de fantastische jeugdopleiding en de betrokken vrijwilligers. Ik heb de plannen op de site bekeken, hoe het eruit moet komen te zien en dat vind ik prachtig. Kunnen we trots op zijn, net als op onze jeugd. We zijn kampioen geworden met een team dat nog meer potentie heeft. Het biedt een hoop voor de toekomst” Ik stel dat het mij opvalt dat de betekenis achter de woorden “we, samen en met zijn allen” in dit gesprek centraal staan. Hierop zegt Luit: “ dat klopt, dat is overal zo. Tijdens wedstrijden speel je als team, maar tijdens het draaiende houden van de vereniging ook. “Vrijwilligers zijn de motor van de vereniging” “Zien we jou zaterdag 8 september op het lustrumfeest?” “Ja, jazeker. Daar ga ik wel even kijken, samen met Bé.” “Gezellig, tot dan. Bedankt voor dit gesprek.” “Geen dank, met alle plezier.”   Luit Timmer

5 Jaar SV Bedum - 5 Hoogtepunten

In de aanloop naar het lustrumfeest van onze vereniging willen wij stil staan bij een vijftal bijzondere momenten in de afgelopen vijf jaar SV Bedum. Deze serie willen wij beginnen met een jaarlijks terugkerend feest dat onze vereniging elk jaar weer op z’n kop zet. In 2016 werd de eerste editie van het Oktoberfest georganiseerd. De meeste mensen wisten niet precies wat ze moesten verwachten. “Zal ik wel verkleed gaan? Dan ben ik vast de enige met zo’n pak aan”. Eenmaal in de kantine begon het rustig, maar binnen no-time stond iedereen op de tafels te dansen. De schrijver van dit stuk kan zich slechts 1 persoon herinneren die geen lederhosen had aangetrokken. De kantine werd omgebouwd tot een heuse ‘biergarten’ en er werd tot in de late uurtjes doorgefeest. De tweede editie was een nog groter feest. De kantine was stampvol en naar verluidt probeerden er zelfs ‘niet-leden’ binnen te glippen. Vrijwel alle aanwezigen waren verkleed, jong, oud, dames, heren, vrijwilligers en begeleiders. Een feest dat alle leden jaarlijks bij elkaar brengt. Ondanks dat het Oktoberfest pas sinds 2016 op de kalender staat, is het feest nu al niet meer weg te denken uit de SV Bedum kalender. Via deze weg willen wij de activiteitencommissie complimenten geven voor de jaarlijkse organisatie! Wij hopen dat de pullen en biertafels nog vaak tevoorschijn gehaald worden. Webteam SV Bedum

Wedstrijdwijzigingen komende tijd.

Beste spelers, leiders en trainers. De gesteldheid van de velden bij verenigingen waar onze teams mee in de beker zitten, is bij een aantal verenigingen slecht. Om deze reden komen er veel verzoeken binnen om de wedstrijden te verplaatsen, of om te draaien. Hou daarom het programma goed in de gaten de komende tijd. Het is voor de wedstrijdsecretaris onmogelijk om deze wijzigingen door te geven. Kijk hier voor het actuele programma. http://www.svbedum.nl/programma Namens het wedstrijdsecretariaat.

Start nieuwe seizoen jeugdteams

In het artikel hieronder zet de Jeugdcommissie en het Technisch Hart Jeugdopleiding van SV Bedum alle relevante informatie over de start van het seizoen voor de jeugd op een rij. Voor de ouders/verzorgers van onze jeugdleden is het belangrijk om deze informatie te lezen zodat we een goede start van het seizoen kunnen maken. /cms/webroot/js/kcfinder/upload/files/Info%20jeugdleden%20starts%20eizoen%2018-19.pdf