Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van SV Bedum, gevestigd te Bedum, Sportlaan 12, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 58373357 , hierna te noemen: `de Vereniging`.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretaris@svbedum.nl

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

 

Ontvangers

 

 

 

 

 

 

Onderzoeken of u lid kan worden

 

en

 

het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres

 

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

  • Ledenadministratie

 

Administratie

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Bankgegevens
  • Betaalgegevens

 

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

  • Penningmeester
  • Ledenadministratie
  • Secretaris

 

 

Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres

 

Uitvoering van de overeenkomst

 

Zolang als men aangemeld is.

  • Ledenadministratie
  • Secretaris
  • Wedstrijdsecretaris

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken. Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening. U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens

De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen

Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid

De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke:        Jelle Prins, secretaris

E-mail:                          secretaris@svbedum.nl

Telefoonnummer:          06-11854506

 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Geplaatst op: 2018-05-04 13:39:59
Deel deze pagina:
 

Recente nieuwsberichten

Interview “Samen en met zijn allen”

Interview met Luit Timmer, door Tom Bosma - Webteam SV Bedum Bedum, 13-8-2018. In de aanloop naar het vijf jarig bestaan van SV Bedum nemen wij een vijftal interviews af met leden van onze vereniging. We trappen deze reeks af met Luit Timmer, geboren Stedumer, betrokken Bedumer. “Samen en met zijn allen” “Op welke manier ben je de afgelopen vijf jaar betrokken geweest bij de vereniging?” “Samen met een klein clubje haal ik elke maand oud papier bij een aantal bedrijven en scholen in Bedum. We doen dit al jaren. Hiernaast doe ik nog meer vrijwilligerswerk met Arend Walraven. Alle reclameborden die om ons prachtige hoofdveld staan hebben wij opgehangen. Naast vrijwilligerswerk ben ik trouwe supporter van Zaterdag 1. Uit- en thuiswedstrijden mis ik haast nooit! Ik vind het prachtig om met mijn kameraden de wedstrijd te kijken en dan nog even een pilsje te drinken in de kantine, waar ik samen met Kees Kaspers en Bé Dijk loten verkoop voor het rad van avontuur.” Op de vraag wat de diepte- en vooral hoogtepunten zijn van de afgelopen vijf jaar antwoordt Luit gelijk met: “het degraderen van Zaterdag 1, maar gaat gelijk door naar mijn volgende vraag, “Dit was natuurlijk erg jammer, maar je moet positief zijn. We hebben er hard voor geknokt en we zijn er sterker uitgekomen”, doelend op het kampioenschap. “We zijn kampioen geworden met een team dat nog meer potentie heeft. Het is echt een kameradenploeg, met een goede teamgeest. Je moet voor elkaar knokken en willen gaan.” Ik concludeer dat deze prestatie hét hoogtepunt was van de afgelopen jaren, maar ik word onderbroken. “Samen. Dat is het hoogtepunt. We zijn een mooie vereniging met geweldige leden.” De toekomst ziet er rooskleurig uit, volgens Luit. “Met de plannen voor het nieuwe complex, de fantastische jeugdopleiding en de betrokken vrijwilligers. Ik heb de plannen op de site bekeken, hoe het eruit moet komen te zien en dat vind ik prachtig. Kunnen we trots op zijn, net als op onze jeugd. We zijn kampioen geworden met een team dat nog meer potentie heeft. Het biedt een hoop voor de toekomst” Ik stel dat het mij opvalt dat de betekenis achter de woorden “we, samen en met zijn allen” in dit gesprek centraal staan. Hierop zegt Luit: “ dat klopt, dat is overal zo. Tijdens wedstrijden speel je als team, maar tijdens het draaiende houden van de vereniging ook. “Vrijwilligers zijn de motor van de vereniging” “Zien we jou zaterdag 8 september op het lustrumfeest?” “Ja, jazeker. Daar ga ik wel even kijken, samen met Bé.” “Gezellig, tot dan. Bedankt voor dit gesprek.” “Geen dank, met alle plezier.”   Luit Timmer

5 Jaar SV Bedum - 5 Hoogtepunten

In de aanloop naar het lustrumfeest van onze vereniging willen wij stil staan bij een vijftal bijzondere momenten in de afgelopen vijf jaar SV Bedum. Deze serie willen wij beginnen met een jaarlijks terugkerend feest dat onze vereniging elk jaar weer op z’n kop zet. In 2016 werd de eerste editie van het Oktoberfest georganiseerd. De meeste mensen wisten niet precies wat ze moesten verwachten. “Zal ik wel verkleed gaan? Dan ben ik vast de enige met zo’n pak aan”. Eenmaal in de kantine begon het rustig, maar binnen no-time stond iedereen op de tafels te dansen. De schrijver van dit stuk kan zich slechts 1 persoon herinneren die geen lederhosen had aangetrokken. De kantine werd omgebouwd tot een heuse ‘biergarten’ en er werd tot in de late uurtjes doorgefeest. De tweede editie was een nog groter feest. De kantine was stampvol en naar verluidt probeerden er zelfs ‘niet-leden’ binnen te glippen. Vrijwel alle aanwezigen waren verkleed, jong, oud, dames, heren, vrijwilligers en begeleiders. Een feest dat alle leden jaarlijks bij elkaar brengt. Ondanks dat het Oktoberfest pas sinds 2016 op de kalender staat, is het feest nu al niet meer weg te denken uit de SV Bedum kalender. Via deze weg willen wij de activiteitencommissie complimenten geven voor de jaarlijkse organisatie! Wij hopen dat de pullen en biertafels nog vaak tevoorschijn gehaald worden. Webteam SV Bedum

Wedstrijdwijzigingen komende tijd.

Beste spelers, leiders en trainers. De gesteldheid van de velden bij verenigingen waar onze teams mee in de beker zitten, is bij een aantal verenigingen slecht. Om deze reden komen er veel verzoeken binnen om de wedstrijden te verplaatsen, of om te draaien. Hou daarom het programma goed in de gaten de komende tijd. Het is voor de wedstrijdsecretaris onmogelijk om deze wijzigingen door te geven. Kijk hier voor het actuele programma. http://www.svbedum.nl/programma Namens het wedstrijdsecretariaat.

Start nieuwe seizoen jeugdteams

In het artikel hieronder zet de Jeugdcommissie en het Technisch Hart Jeugdopleiding van SV Bedum alle relevante informatie over de start van het seizoen voor de jeugd op een rij. Voor de ouders/verzorgers van onze jeugdleden is het belangrijk om deze informatie te lezen zodat we een goede start van het seizoen kunnen maken. /cms/webroot/js/kcfinder/upload/files/Info%20jeugdleden%20starts%20eizoen%2018-19.pdf