Bij SV Bedum zijn er diverse mogelijkheden voor scholieren en studenten om hun (maatschappelijke) stage te lopen.


De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft SV Bedum als erkend leerbedrijf geregistreerd. Wij bieden vanuit deze erkenning stageplaatsen aan voor leerlingen van een MBO richting Sport en Bewegen.


De erkenning is verleend voor de volgende kwalificaties:

Sport & Bewegen (SB), op het niveau:

  • medewerker sport en recreatie, niveau 2
  • sport- en bewegingsleider, niveau 3
  • coördinator sportinstructie, training en coaching, niveau 4

We komen graag in contact met studenten MBO Sport en Bewegen die bij ons hun stage willen lopen. Zie voor de vacature hieronder.

 

Ook voor studenten Sportkunde en ALO zijn er bij SV Bedum mogelijkheden om hun stage te lopen.

 

Scholieren die vanuit hun opleiding een maatschappelijke stage moeten vervullen, kunnen we ook goed gebruiken. Afhankelijk van de wens van de scholier kunnen we bekijken welk soort stage geschikt is.

AANMELDEN

Aanmelden als stagiair of meer informatie? Neem dan contact op met voorzitter van de Jeugdcommissie Vincent Geerling via v.geerling@xs4all.nl

 

 

Vacature stageplek als jeugdvoetbaltrainer:

 

SV Bedum biedt studenten MBO Sport & Bewegen de mogelijkheid om hun stage te lopen door het geven van voetbaltrainingen aan jeugdteams van SV Bedum (JO13 t/m JO8).

 

De trainingen van SV Bedum aan deze teams worden gegeven in vaste blokken van 16.15 tot 17.15 uur en van 17.15 tot 18.30 uur op maandag t/m donderdag.

 

SV Bedum werkt met vaste trainingsschema's en thema's waarbinnen de jeugdtrainers zelf kunnen variëren in hun oefenstof. Diverse oefenvormen worden ook aangereikt aan de jeugdtrainers.

Tijdens de trainingen is er altijd een Technisch Jeugdcoördinator aanwezig om de jeugdtrainers voor, tijdens en na de trainingen te begeleiden.

 

S&B studenten hebben ook de mogelijkheid om toernooien en evenementen bij SV Bedum te organiseren.

 

Tijdens het lopende seizoen 17-18 hebben we nog plek voor een aantal stagiairs. Voor het komende seizoen 18-19 zijn we ook op zoek naar meerder stagiairs (m/v).

Geplaatst op: 2018-04-06 22:46:46
Deel deze pagina:
 

Recente nieuwsberichten

OPEN TRAINING VROUWEN

Lijkt het jou leuk om te voetballen? Kom mee trainen op woensdag 25 april as. bij SV Bedum! Daarna gezellig naborrelen met een hapje en een drankje. Hopelijk zien we jou! 25 april 2018 van 19:00 tot 21:00 uur Sportlaan 12, Bedum Aanmelden via Chris Glastra van Loon: cglastravanloon@gmail.com       

Oproep scheidsrechters voor Jeugdtoernooi 2018

Beste voetballiefhebber, Op zaterdag 9 juni en zondag 10 juni zal er op het sportveldencomplex het SV Bedum Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi worden gehouden. Op zaterdag spelen van 9.00 uur tot 12.20 uur de teams: JO7, JO8, JO9, JO13-2, JO13-3 en MO13-1; van 13.00 uur tot 16.20 uur spelen de teams: JO11-1, JO11-2, JO11-3, JO11-4 JO11-5, JO11-6, JO15-3 en JO15-4. van 17.00 uur tot 20.20 uur spelen de teams: MO17-1, JO15-2, MO15-1, JO17-2 en JO17-3.   In elke poule zitten 6 teams en dat betekent dat we op zaterdagmorgen 9 scheidsrechters nodig zijn op een groot veld. Op zaterdagmiddag zijn we 18 pupillenscheidsrechters op een half veld nodig en  6 scheidsrechters voor een groot veld. Op de zaterdagmiddag/-avond zijn we 15 scheidsrechters nodig voor een groot veld.   Op zondag spelen van 11.00 uur tot 16.15 uur de teams van JO13-1, JO15-1 en JO17-1 hun toptoernooi. In elke poule zitten hier 8 teams en dat betekent dat er in totaal 60 wedstrijden worden gespeeld, waarvoor wij 12 scheidsrechters nodig zijn.   Het mag duidelijk zijn, dat we voor een succesvol toernooi hulp nodig zijn van mensen, die meerdere wedstrijden op een dagdeel kunnen en willen fluiten. Indien je zou willen fluiten op het toernooi, dan verzoeken we je om dit kenbaar te maken d.m.v. het sturen van een mailtje naar wimheemstra@ziggo.nl en dan daarbij vermelden op welk dagdeel je zou kunnen en willen fluiten. Ook mag je aangeven in welke leeftijdscategorie je zou willen fluiten. Mocht je meerder dagdelen kunnen en willen, dan zou dat fantastisch zijn en dat kun je dan natuurlijk aangeven in je mailtje.   Met vriendelijke sportgroeten, namens de scheidsrechtercommissie , Wim Heemstra.    

Cursus kantinemedewerker

Vanavond werd de cursus voor kantinemedewerker gegeven. Er waren 8 aspirant-kantinemedewerkers aanwezig die onder leiding van Tonnie Bonder en André van Haag wegwijs werden gemaakt in het reilen en zeilen achter de bar en in de keuken. Door deze cursus aan te bieden hopen we mensen over de streep te trekken om mee te helpen in het onmisbare sociale ontmoetingspunt binnen onze vereniging. En het is zoals met zoveel dingen, als veel mensen als vrijwilliger een steentje bijdragen wordt het minder belastend! Heb je deze avond gemist maar ben je ook geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail te naar kantine@svbedum.nl . We zullen over een tijdje deze cursus nog een keer herhalen! Met vriendelijke groet, Kantinecommissie SV Bedum

Vervolg op Open Training

De Open Training van SV Bedum op 18 april was een groot succes. Bijna 120 kinderen hebben aan de Open Training deelgenomen waarvan ruim 50 kinderen nog geen lid zijn van SV Bedum.   Voor alle kinderen die nog geen lid van SV Bedum zijn en de smaak van het voetballen te pakken hebben gekregen, is er de mogelijkheid om een aantal keer bij de reguliere jeugdtrainingen mee te doen om te bekijken of ze lid willen worden van SV Bedum.   De trainingsgroepen zijn per geboortejaar ingedeeld en de trainingstijden voor de verschillende groepen zijn als volgt   Mini’s (2011 en later)                    woensdag van 15.00 tot 16.00 uur JO8/JO9 ( 2009 en 2010)              maandag en woensdag van 16.15 tot 17.15 uur JO10/JO11 (2007 en 2008)           dinsdag en donderdag van 16.15 tot 17.15 uur JO13 (2005 en 2006)                      maandag en woensdag van 17.15 tot 18.30 uur   Voor meer informatie over het meetrainen bij SV Bedum kan contact op worden genomen met voorzitter van de jeugdcommissie Vincent Geerling via v.geerling@xs4all.nl.   De kinderen die bij de Open Training het inschrijfformulier hebben ingevuld zullen per e-mail ook nog bovenstaande informatie ontvangen.