Ons bereikte het droeve bericht van het overlijden op 5 maart j.l. van mevr. E. Kersaan-Groenewolt, echtgenote van wijlen Stoffer Kersaan, ere-voorzitter van onze fusievereniging C.V.V.B. Mevr. Kersaan-Groenewolt is 91 jaar geworden. De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden.

Wij wensen de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe. 

Bestuur SV Bedum

Geplaatst op: 2018-03-09 19:33:58
Deel deze pagina:
 

Recente nieuwsberichten

Veldkeuring zaterdag 17-03-2018 UPDATE 07:15 uur

De velden van SV Bedum zijn gekeurd. Alle wedstrijden zullen doorgang kunnen vinden, met uitzondering van de wedstrijden die gisteren reeds door de KNVB zijn afgelast. Kleed je wel warm aan aangezien er een koude wind is. Zie voor het actuele overzicht het programma  namens de consuls

Afgelasting door de KNVB

Beste leden, Zie onderstaande bericht van de KNVB. voor een actueel overzicht zie het programma op de website. Voor zaterdag is voor alle districten het voetbal afgelast in de leeftijdscategorieën tot en met Onder 11. Dit is besloten vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Gezamenlijk leidt dit tot dermate lage gevoelstemperaturen dat het met name voor de jongste pupillen niet gewenst is om te moeten voetballen. Voor het zaterdagvoetbal van de leeftijdscategorieën Onder 12 en ouder wordt voor zowel de categorie A als B zaterdagochtend uiterlijk 8.30 uur een besluit genomen. Hierdoor kan er een goede inschatting gemaakt worden, mede aan de hand van de te verwachten sneeuw. Namens de consul.

Paasmiddag voor JO9, JO8 en JO7

Op woensdag 28 maart organiseert de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) een leuke paasmiddag voor de spelers en speelsters van JO9, JO8 en JO7. We gaan in ieder geval eieren zoeken en noten schieten. Het begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Lijkt het je leuk om te komen?  Geef je dan op voor 25 maart door een email te sturen aan: activiteiten_jeugd@svbedum.nl.   De training voor die middag vervalt.   Let op: je krijgt altijd binnen enkele dagen een bevestiging van ontvangst opgave terug. Mocht je deze niet hebben ontvangen dan is de mail niet goed aangekomen.   Hopelijk tot de 28e!   Groeten Jeugd Activiteiten Commissie (JAC), Rianne, Bianca en Caroline  

2 dagwinnaars laatste competitieavond klaverjassen

Henk Gras en Hans Schotanus hadden aan het eind van de laatste competitie avond de meeste punten gehaald. Beiden hadden een mooie score van 5881 punten. Op basis van het inschrijfnummer ging Henk met de rollade naar huis. Wessel Hoekzema werd met ong. 100 punten nummer drie. Iedereen die minimaal 5 keer heeft meegedaan dit seizoen komt in aanmerking voor een eindprijs op vrijdag 13 april.