In het weekend van 9 en 10 juni organiseert SV Bedum weer haar jaarlijkse jeugdtoernooi. Hoofdsponsor en naamgever van het toernooi is deze keer Klaverblad Verzekeringen.

De uitnodigingen zijn maanden terug al verstuurd en de inschrijvingen zijn binnen gestroomd. SV Bedum heeft een mooie reputatie opgebouwd met het organiseren van een zeer leuk en goed georganiseerd jeugdtoernooi. Veel teams en verenigingen die de laatste jaren al hebben deelgenomen aan ons toernooi hebben zich dan ook weer ingeschreven.

 

Stand van zaken inschrijvingen

Op zaterdag 9 juni staan in de ochtend het toernooi voor JO7, JO8, JO9, JO13-2, JO13-3 en MO13 gepland.

Bij de JO7 hebben we nog plek voor één team. Bij de JO8-2 en JO8-3 poules kunnen we nog drie teams plaatsen en bij de MO13 nog twee teams.

Het maximum aantal inschrijvingen bij JO9 en JO13-2/3 is bereikt met 6 teams per poule.

 

In de middag worden de poules van de JO11 (incl JO10 en MO11), JO15-3 en JO15-4 gespeeld.

In de poule van JO11-1 en JO10-1 kunnen we nog één team plaatsen. Alle overige JO11 en JO15 poules zitten vol met 6 teams.

 

Vanaf 17.00 uur spelen de MO17, MO15, JO17-2, JO17-3 en JO15-2 hun toernooi.

De animo voor deze poules is ook groot. Zowel bij MO17 en MO15 kunnen nog twee teams zich inschrijven. De JO15-2 en JO17-2/3 poules zijn vol.

 

Voor het eerst organiseren we nu op de zondag een toernooi en wel een divisie- en hoofdklasse toernooi voor onze JO17-1, JO15-1 en JO13-1.

Voor de JO17 en JO13 is het maximaal aantal inschrijvingen van 8 teams behaald. Bij het JO15-toernooi kunnen zich nog twee teams inschrijven.

 

Vrijwilligers

Een jeugdtoernooi van deze omvang over twee dagen kan niet zonder de inzet van vele vrijwilligers. De toernooicommissie zorgt ervoor dat de organisatie van het toernooi zo goed mogelijk weggezet wordt. In het weekend van 9 en 10 juni zullen we echter de hulp nodig hebben van veel vrijwilligers.

Denk daarbij aan scheidsrechters, kantinepersoneel, hamburgerbakkers, EHBO, ordedienst, etc. We hopen dat we een beroep kunnen doen op al onze leden, ouders, supporters en een ieder die onze vereniging een warm hart toedraagt. Binnenkort zullen we mensen actief gaan benaderen om een rol te vervullen op 9 of 10 juni. We rekenen op jullie medewerking!

 

Voor vragen over het toernooi kun je één van de toernooicommissieleden aanspreken of een mail sturen naar toernooien@svbedum.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie SV Bedum,

 

Koos van den Berg

Hans Schotanus

Geranda van der Ark

Tonnie Bonder

Ginet Walraven

Vincent Geerling

 

Geplaatst op: 2018-03-01 12:25:05
Deel deze pagina:
 

Recente nieuwsberichten

Veldkeuring zaterdag 17-03-2018 UPDATE 07:15 uur

De velden van SV Bedum zijn gekeurd. Alle wedstrijden zullen doorgang kunnen vinden, met uitzondering van de wedstrijden die gisteren reeds door de KNVB zijn afgelast. Kleed je wel warm aan aangezien er een koude wind is. Zie voor het actuele overzicht het programma  namens de consuls

Afgelasting door de KNVB

Beste leden, Zie onderstaande bericht van de KNVB. voor een actueel overzicht zie het programma op de website. Voor zaterdag is voor alle districten het voetbal afgelast in de leeftijdscategorieën tot en met Onder 11. Dit is besloten vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Gezamenlijk leidt dit tot dermate lage gevoelstemperaturen dat het met name voor de jongste pupillen niet gewenst is om te moeten voetballen. Voor het zaterdagvoetbal van de leeftijdscategorieën Onder 12 en ouder wordt voor zowel de categorie A als B zaterdagochtend uiterlijk 8.30 uur een besluit genomen. Hierdoor kan er een goede inschatting gemaakt worden, mede aan de hand van de te verwachten sneeuw. Namens de consul.

Paasmiddag voor JO9, JO8 en JO7

Op woensdag 28 maart organiseert de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) een leuke paasmiddag voor de spelers en speelsters van JO9, JO8 en JO7. We gaan in ieder geval eieren zoeken en noten schieten. Het begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Lijkt het je leuk om te komen?  Geef je dan op voor 25 maart door een email te sturen aan: activiteiten_jeugd@svbedum.nl.   De training voor die middag vervalt.   Let op: je krijgt altijd binnen enkele dagen een bevestiging van ontvangst opgave terug. Mocht je deze niet hebben ontvangen dan is de mail niet goed aangekomen.   Hopelijk tot de 28e!   Groeten Jeugd Activiteiten Commissie (JAC), Rianne, Bianca en Caroline  

2 dagwinnaars laatste competitieavond klaverjassen

Henk Gras en Hans Schotanus hadden aan het eind van de laatste competitie avond de meeste punten gehaald. Beiden hadden een mooie score van 5881 punten. Op basis van het inschrijfnummer ging Henk met de rollade naar huis. Wessel Hoekzema werd met ong. 100 punten nummer drie. Iedereen die minimaal 5 keer heeft meegedaan dit seizoen komt in aanmerking voor een eindprijs op vrijdag 13 april.