Op zaterdag 13 januari kan er weer gekaart worden.

De inschrijving start om 13:30 uur.

Geplaatst op: 2018-01-07 09:54:43
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Bespreken ruimtes sportcomplex

Op ons sportcomplex zijn een aantal ruimtes die besproken kunnen worden voor vergaderingen of bijeenkomsten zoals bv een ouderavond. Ook externen als de KNVB maken wel gebruik van ons complex. Het gaat hierbij om de kantine, de bestuurskamer, 't Körfke en de commissiekamer. Bespreken van een ruimte kan alleen via de secretaris via de mail; secretaris@svbedum.nl. Dit wordt in een digitale agenda op het secretariaat bijgehouden. Degene die een ruimte gereserveerd heeft en in de agenda staat geregistreerd, gaat altijd voor in geval er onduidelijkheid over de bezetting van een ruimte is. Op de website staat onder "Vereniging" en dan het kopje "Activiteiten" een verwijzing naar de digitale agenda zodat u vooraf zelf kunt zien of een ruimte al besproken is.

Club quiz 2018

Weer zin in een geweldige avond? Net als vorig jaar! Ook dit jaar organiseren we weer die ouderwets gezellige club quiz avond. Verschillende kennis rondes over sport, muziek, de actualiteit, etc. Met je eigen team tegen de andere teams om eeuwige roem en die afgrijselijke beker. Meld je aan met je team door een email te sturen naar abeldarre@gmail.com

Klaverjassen zaterdag 13 januari

Op zaterdag 13 januari kan er weer gekaart worden. De inschrijving start om 13:30 uur.