Onze excuses, maar dit nieuwsbericht is niet meer beschikbaar.

Recente nieuwsberichten

Geen zondagvoetbal komend seizoen!

Gisteren bereikte het bestuur het bericht dat de spelers van de zondagselectie hebben geconstateerd dat ze voor het komende seizoen geen representatief team op de been kunnen brengen. Ze hebben dan ook besloten niet van start te gaan met de competitie. Welke gevolgen dit heeft voor het voortbestaan van zondagvoetbal bij SV Bedum kan op dit moment niet gezegd worden. Het bestuur hecht er waarde aan om aan te geven dat zij bij deze besluitvorming niet betrokken is geweest.  Zoals aangegeven komt dit vanuit de spelers zelf. Natuurlijk zal er in het bestuur verder over gesproken worden samen de staf van ZO1. Ook met de sponsoren van het zondagvoetbal wordt de ontstane situatie besproken. Als er meer zekerheid is voor de toekomst zal dit gemeld worden. Bestuur SV Bedum

Competitie-indeling jeugdteams SV Bedum

De KNVB heeft op vrijdag 13 juli de competitie-indeling voor de A- en B-categorie bekend gemaakt (jeugd en senioren). De indelingen zijn ook zichtbaar via voetbal.nl (website en app). Het competitieprogramma wordt op 17 augustus door de KNVB bekend gemaakt. Op 27 juli maakt de KNVB de indeling voor de bekercompetitie bekend.   Op zaterdag 1, 8 en 15 september worden de bekerwedstrijden voor de jeugdteams gespeeld. De competitie voor de jeugdteams begint op zaterdag 22 september.   De competitie indeling voor de jeugdteams van SV Bedum is hier te zien.

Definitieve indeling jeugdteams 2018-2019

Definitieve indelingen jeugdteams SV Bedum seizoen 2018-2019 Op 11 juni hebben de Jeugdcommissie van SV Bedum en Technisch Hart Jeugdopleiding SV Bedum de voorlopige indelingen van de jeugdteams voor het seizoen 2018-2019 bekend gemaakt. Zoals toen gecommuniceerd zouden we de definitieve indeling bekend maken op 4 juli. Hieronder zijn de definitieve teamindelingen te vinden. Wijzigingen ten opzichte van de voorlopige indeling zijn gecommuniceerd naar de spelers/ouders die het betreft.   Voor de definitieve teamindelingen klik hier

SV Bedum weer een jaar Regionale Voetbalschool FC Groningen

SV Bedum ondertekent overeenkomst Regionale Voetbal School FC Groningen SV Bedum ondertekende samen met vertegenwoordigers van de andere vier locaties van de Regionale Voetbal School (RVBS) van FC Groningen dinsdagavond 3 juli in het Hitachi Stadion een overkomst voor de samenwerking in het komende seizoen. Voor SV Bedum betekent dit dat de RVBS van FC Groningen voor het vierde seizoen te gast zal zijn in Bedum. Drie jaar geleden werd de RVBS van FC Groningen opgestart op vijf locaties in Bedum, Assen, Roden, Wildervank en Hoogeveen. Na een evaluatie werd besloten de onderlinge afspraken vast te leggen in een overeenkomst en daarmee de samenwerking te verlengen. Het past bij de filosofie van FC Groningen om jonge kinderen in hun eigen omgeving te laten voetballen. Spelers in de leeftijd tussen 8 en 11 jaar, blijven op die manier lid van hun eigen amateurvereniging, spelen en trainen daar ook en krijgen op zondagochtend in hun eigen regio een extra training aangeboden door FC Groningen. De afgelopen drie seizoenen is de onder-12 van FC Groningen telkens voor de volle honderd procent voortgekomen uit de diverse locaties van de RVBS. FC Groningen vraagt aan SV Bedum, en de samenwerkingsclubs, de beschikking over trainingsvelden, kleedkamers en bezetting in de kantine tijdens de activiteiten op de zondag. Daar staat ook wat tegenover. In het vierde seizoen van de samenwerking zal daarin een volgende stap worden gezet. Zo zullen bij elk van de vijf partnerverenigingen themabijeenkomsten of workshops voor kader en bestuursleden worden gehouden. Op elke locatie kunnen hierbij ook de verenigingen uit de regio worden uitgenodigd. Het afgelopen seizoen is daar al een start mee gemaakt, wat tot veel enthousiasme bij de clubs heeft geleid. Zo zijn er demotrainingen bij VV Roden en  LTC gegeven, en een workshop bij SV Bedum over voetbaltactiek bij jonge kinderen. De insteek is nog meer kwaliteit te bieden en nog meer mensen te betrekken. Verder is er nog een mogelijkheid voor nieuwsgierige en ambitieuze jeugdtrainers om mee te kijken met de werkwijze van FC Groningen, in de vorm van een korte stage van vier zondagen. Voorzitter van de Jeugdcommissie Vincent Geerling was namens SV Bedum aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Hij is positief over de verlenging van de samenwerking met FC Groningen. “Behalve de know-how die FC Groningen met ons deelt, krijgen jeugdspelers van SV Bedum de mogelijkheid om deel te nemen aan toernooien die de RVBS organiseert en spelen jeugdteams van SV Bedum regelmatig oefenwedstrijden tegen jeugdteams van FC Groningen. Onze jeugdtrainers worden gedurende het seizoen betrokken bij activiteiten van de RVBS en steken zo ook weer het nodige op. Daarnaast komen we via de RVBS in contact met trainers. In het nieuwe seizoen hebben we twee jeugdtrainers vast kunnen leggen die we via de RVBS hebben leren kennen. Verder zijn er ook jeugdspelers die de overstap naar SV Bedum maken omdat ze tijdens de trainingen op zondag een positieve indruk van onze vereniging hebben gekregen.” Op elke RVBS locatie is een hoofdtrainer het eerste aanspreekpunt voor spelers, ouders en clubs. Dit jaar hebben de hoofdtrainers ook allemaal een rol als assistent trainer bij één van de opleidingsteams van FC Groningen, om te zorgen voor nog meer kruisbestuiving tussen de trainers van de RVBS en opleiding. In het seizoen 2018-2019 zal Benjamin Sietsma de hoofdtrainer zijn op locatie Bedum. Benjamin is assistent-trainer geweest bij locatie Roden en is trainer van Be Quick JO13-1. Namens FC Groningen is Byron Bakker (trainer FC Groningen onder-12) als Technisch Coördinator verantwoordelijk voor alle vijf RVBS-locaties.