Inlevermoment 19:30-21:00 u

Aan het einde van het lopende voetbalseizoen is het weer tijd om de teamtassen en andere spullen in te leveren zodat de NIEUWE materiaalcommissie alles kan controleren en klaar kan maken voor het seizoen 2018-2019.
We hebben 2 inlevermomenten gepland.

Het eerste inlevermoment is op donderdag 21 juni a.s. van 19.30-21.00 uur in het Körfke (voormalig Argo-gebouw, ingang Stationsweg 68)

Het tweede inlevermoment is op vrijdag 22 juni a.s. van 19.30-21.00 uur, eveneens in het Körfke.

De volgende zaken dienen ingeleverd te worden:

-    de teamtassen met de wedstrijdkleding
-    de trainerskleding en hesjes (gewassen!!) van de trainers die stoppen;

-    de leidersjassen (gewassen!!) van de leiders die stoppen;

-    waterzakken + bidons, aanvoerdersbanden, ballen +netten
-    sleutels materialenhok en/of ballenboxen van de trainers/leiders die stoppen;

-    trainingspakken/jassen van de spelers die stoppen of vertrekken naar een andere vereniging;

-    eventuele materialen die hier niet staan genoemd maar die wel door de club aan jou in bruikleen zijn verstrekt

Kleding die door regulier gebruik (en dus reguliere slijtage) aan vervanging toe is wordt kosteloos vervangen. Mochten wij constateren dat de kleding niet door reguliere slijtage kapot is gegaan, of als er kleding is weggeraakt, dan zullen wij dat melden aan het bestuur. Men dient er vervolgens rekening mee te houden dat onderstaande kosten in rekening worden gebracht. Wij hopen vanzelfsprekend dat dit niet nodig zal zijn.

Trainingsjas junior - 20 euro
Trainingsbroek junior - 20 euro
Trainingsjas senior - 25 euro
Windjack leider/trainer - 25 euro
Winterjas trainer - 50 euro
Trainingspak trainer - 40 euro
Broekje zwart - 10 euro
Paarse sokken - 8,50 euro
Keeperssokken - 5 euro
Keepersbroek - 15 euro
Trainingsbroeken wissels - 20 euro

Mocht je zelf verhinderd zijn om de spullen op bovengenoemde data te brengen, vraag dan even of iemand anders van het team het kan inleveren.

Tot ziens op 1 van de inlevermomenten!!

Materiaal Commissie - jeugd
Sv Bedum

p.s. de leden van de huidige materiaalcommissie stoppen na dit seizoen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met hun opvolgers!!