Seizoensafsluiting jeugd

Op zaterdag 30 juni zal de seizoensafsluiting van SV Bedum zijn. Dit jaar is er voor gekozen om alleen een seizoensafsluiting te organiseren voor onze jeugdspelers.

Voor de pupillen van SV Bedum (o7 t/m o13) organiseert de Jeugdactiviteiten Commissie (JAC) weer een fantastische zeskamp! Er zullen weer meerder spannende en leuke spellen en attributen aanwezig zijn voor een spectaculaire middag.

Voor alle junioren uit o15 t/m o19 organiseert de JAC samen met de jeugdcommissie een Footgolf middag. Op onze velden zal een uitdagend Footgolf-parcours met meerdere holes uitgezet worden waarop de junioren van SV Bedum hun voetbalkunsten kunnen vertonen!

Dat wil je toch niet missen??

De middag voor zowel de pupillen als junioren begint om 14.00 uur tot duurt tot ongeveer 16.30 uur. Na afloop, dus rond 16.30 uur, gaan we samen met de pupillen een patatje met frikandel of kroket eten.

De kosten voor deelname zijn EUR 2,00 en moet bij aanvang worden betaald.

Je kunt je inschrijven tot en met 20 juni 2018 door een e-mail te sturen aan   activiteiten_jeugd@svbedum.nl

Geef daarbij even aan of je ook mee wilt eten.

Voor deze middag hebben wij ook nog een aantal vrijwilligers nodig. Indien je wilt helpen stuur dan een e-mail aan activiteiten_jeugd@svbedum.nl. Junioren die geen zin hebben in footgolf kunnen zich natuurlijk ook opgeven als vrijwilliger bij de zeskamp.

Met vriendelijke groet,

Jeugdactiviteiten Commissie