Cursus kantinemedewerker SV Bedum

De kantine is onmisbaar als sociaal ontmoetingspunt voor een vereniging als SV Bedum. De kantine is daarnaast een belangrijke inkomstenbron voor onze club.

De bezetting van de kantine wordt ingevuld door vrijwilligers. We hebben de beschikking over een groot aantal vaste vrijwilligers die regelmatig een kantinedienst draaien en dit met veel plezier doen. Met deze mensen zijn we als vereniging zeer blij. Om de werk- en tijdsdruk bij onze vaste medewerkers niet te groot te laten worden zouden we het aantal kantinemedewerkers waar we een beroep op kunnen doen graag willen uitbreiden.

We horen regelmatig dat mensen het wel leuk lijkt om in de kantine te helpen maar dat ze niet goed weten wat ze moeten doen en of ze het wel kunnen. Daarom bieden we nu iedereen die geïnteresseerd is om af en toe eens een kantinedienst te willen draaien de mogelijkheid tot het volgen van de cursus “Kantinemedewerker SV Bedum”.

Datum:                Maandag 23 april 2018

Tijd:                      van 19.30 tot 21.00 uur

Waar:                   Kantine van SV Bedum

In de cursus wordt inzicht gegeven in alle handelingen die je als medewerker in de kantine van SV Bedum moet verrichten.

Na het volgen van deze cursus ben je opgeleid kantinemedewerker en op de hoogte van het reilen en zeilen in de kantine.

Op tijden die jou past kun je dan eens samen met collega’s kantinemedewerkers een kantinedienst voor je rekening nemen.

Wat wordt behandeld tijdens de cursus?

• Wat verkopen we en wat staat waar
  • Kassa bedienen
  • Handelingen achter de bar
  • Handelingen in de keuken
  • Bedienen apparatuur
  • Regels die gelden in de kantine
  • Optioneel: Bier tappen
  • Overige zaken waar je mee te maken kunt krijgen

Geïnteresseerd? Schrijf je in voor de cursus door een e-mail te sturen naar kantine@svbedum.nl  en wordt ook gewaardeerd kantinevrijwilliger van SV Bedum!

We hopen op een zo groot mogelijke respons.

Met vriendelijke groet,

Kantinecommissie SV Bedum