Open voetbaltraining bij SV Bedum

Alle basisschoolkinderen zijn welkom om kennis te maken met de voetbalsport

Op woensdag 18 april 2018 organiseert voetbalvereniging SV Bedum een Open Training voor alle kinderen van de basisscholen. Zowel jongens als meisjes zijn welkom. Ook de basisschoolkinderen die al lid zijn van SV Bedum kunnen deelnemen. Op deze middag kan ieder kind ervaren hoe leuk het is om samen met leeftijds- en klasgenoten bezig te zijn op een echt voetbalveld onder leiding van onze voetbaltrainers.

Er worden op deze woensdagmiddag twee trainingssessies gehouden. Kinderen uit de groepen 1 tot en met 4 trainen van 15.00 tot 16.00 uur en de kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 zijn van 16.15 tot ongeveer 17.30 uur aan de beurt.

Deelname aan de Open Training is gratis en verplicht tot niets. Voorinschrijven is niet nodig. De deelnemers worden gevraagd om ongeveer een kwartier voor aanvang van hun training aanwezig te zijn en zich dan aan te melden in de kantine.

De training wordt gegeven op het kunstgrasveld van SV Bedum. Het is dus niet eens nodig om echte voetbalschoenen te hebben. Een paar sportieve schoenen aan de voeten en geschikte sportkleding is voldoende om mee te kunnen doen.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een traktatie en is er voor ieder kind een leuke blijvende herinnering aan deze training.

Voor meer informatie over de Open Training en over andere zaken aangaande voetbalvereniging SV Bedum, kan contact opgenomen worden met Vincent Geerling via v.geerling@xs4all.nl.