SV Bedum SKILLS

SV Bedum Skills 
 
Elke vrijdagmiddag kunnen de pupillen van SV Bedum weer meedoen met SV Bedum SKILLS! Onder leiding van Hoofd Jeugdopleidingen Rene Wollerich wordt wekelijks een extra trainingsmogelijkheid geboden. Er zullen vooral veel partijtjes gespeeld worden!  

Aan SV Bedum Skills zijn geen kosten verbonden.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent om je in te schrijven.

Pupillen van vv Middelstum en vv Noordwolde zijn ook van harte welkom om mee te doen!

Lees hier verder als je alles wil weten over SV Bedum SKILLS:

Voor wie is SV Bedum SKILLS bedoeld? Alle MO13-, MO11-, JO13-, JO11-en JO9-pupillen van SV Bedum kunnen meedoen. 
 
Is het alleen voor pupillen van SV Bedum? Ook pupillen van vv Noordwolde en vv Middelstum kunnen meedoen. De Jeugdcommissies van deze verenigingen hebben daar een samenwerkingsovereenkomst over. 
 
Hoe laat begint het? SV Bedum SKILLS is op vrijdagmiddag. Aanvang is 16.45 uur en het duurt tot ongeveer 18.00 uur. Het kunstgrasveld is vanaf ongeveer 16.15 uur toegankelijk voor de deelnemers aan SKILLS. 
 
Als ik aan SKILLS meedoe, kan ik dan een keer minder naar de training van mijn team? Nee. SV Bedum SKILLS is een extra mogelijkheid om te trainen en om dus een betere voetballer te worden. Het staat verder los van de training van je eigen team. Met je team kun je twee keer in de week trainen. SKILLS is dus de derde trainingsmogelijkheid.  
 
Moet ik me van tevoren inschrijven als ik mee wil doen? Nee. Zorg gewoon dat je op tijd aanwezig bent en dan kun je meedoen. 
 
Zijn er kosten aan verbonden? Nee. Alle pupillen van SV Bedum, Middelstum en Noordwolde kunnen gratis deelnemen aan SKILLS. 
 
Als ik één keer heb meegedaan, moet ik dan elke week komen? Nee. Je mag zelf weten wanneer en hoe vaak je komt. Kun je niet altijd maar heb je toch zin om een keer mee te doen? Geen probleem. Wil je elke week komen? Helemaal goed! Je mag dus zelf weten hoe vaak je komt. 
 
Train ik bij SV Bedum SKILLS met mijn eigen team? Nee. De techniektraining wordt door alle deelnemers samen getraind. Bij de partijtjes zullen er wel groepen op leeftijd en/of kwaliteit ingedeeld worden. 
 
 
WEET JE NU GENOEG? TOT VRIJDAG BIJ SV BEDUM SKILLS!!